Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 11:21, 16 cze 2016

Kawa napisał(a)
trawnik chcesz targać?
a co twój em na to?
szersze rabatki na pewno wyglądałyby fajniej
a kto mu mówił? bo ja jeszcze nic nie mówiłam na razie tylko wspomniałam o tym żeby przy bramce zlikwidować takie półkole bo jak cofam to się nigdy wyrobić nie mogę i ostatnio położyłam ostatnią brzozę a teraz biedaczka przysycha bo korzenie jej uszkodziłam i mówiłam o kamyku przy tarasie wiesz Kamilko ja małymi kroczkami bym próbowała zresztą dzieci mi po rabacie biegają bo nie ma zejścia z trawnika na drogę i w tym miejscu wszyscy sobie drogę skracają
amelia_b 11:21, 16 cze 2016

iwka napisał(a)
miejsca pewnie na roślinki Ci brakuje ścieżka z płyt fajnie by tam wyglądała
też nad tym myślałam
iwka 11:27, 16 cze 2016

zlikwidowanie tego półkola wydaje się dobrym pomysłem, no i faktycznie miałabyś miejsce na przejście. Mi się wydaje że możesz coś w tym kierunku planować
amelia_b 11:30, 16 cze 2016

iwka napisał(a)
zlikwidowanie tego półkola wydaje się dobrym pomysłem, no i faktycznie miałabyś miejsce na przejście. Mi się wydaje że możesz coś w tym kierunku planować
półkole to już mam załatwioneplanuje, planuje ale tak mogło by byc całkiem dobrze ja tu widzę same plusy
amelia_b 11:37, 16 cze 2016

Tylko ta pierwsza brzozę musiała bym zabrać od tarasu i dać do tamtych? i wtedy nie było by alejki brzozowej a brzozowy trójkącik
kasja83 11:48, 16 cze 2016

amelia_b napisał(a)
półkole to już mam załatwioneplanuje, planuje ale tak mogło by byc całkiem dobrze ja tu widzę same plusy

Amelia no to jeszcze jak eMuś nie złorzeczy to droga do działania otwarta
amelia_b 11:51, 16 cze 2016

kasja83 napisał(a)

Amelia no to jeszcze jak eMuś nie złorzeczy to droga do działania otwarta
tu się mogą pojawić "drobne" problemyta alejka to jest jedyna rabata w naszym ogrodzie która mu się podoba taka jak jest
iwka 11:57, 16 cze 2016

haha ja to mam dobrze, mój nie ma ulubionej i mogę sobie przekopać cały ogród, pod warunkiem, ze on nie będzie brał w tym udziału.
Kawa 12:04, 16 cze 2016

no to widzę drobne problemy
najważniejsze żeby było praktycznie
amelia_b 12:06, 16 cze 2016

iwka napisał(a)
haha ja to mam dobrze, mój nie ma ulubionej i mogę sobie przekopać cały ogród, pod warunkiem, ze on nie będzie brał w tym udziału.
a ja co nie posadzę i chce przesadzić to się krzywo na mnie patrzy, mógł by się już przyzwyczaićwyrywałam ostatnio brązowe trawy te co mi padły, to stał i komentował że dopiero sadziłam i już wyrywam i pieniądze marnuje