Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 14:37, 16 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Dobrze, że to ktoś pierwszy powiedział. Mi tez się nie podobają te wzorki
następna
amelia_b 14:37, 16 cze 2016

iwka napisał(a)
hahaha
płakać trzeba a nie się śmiać
amelia_b 14:42, 16 cze 2016

Toszka napisał(a)
Też wygibasy mi się nie podobają.

Pytanie - czy masz jakiś plan co ma być pod brzozami? Od tego trzeba uzależniać kształt rabaty.

Nasadzenia potrafią niezwykle zmienić krajobraz i kształt rabaty traci wagę

I moja rada - ostrożnie ze żwirowaniem, bo za 5-6 lat będziesz kląć ten żwir na czym świat stoi. Zwłaszcza w uczęszczanych miejscach. Życie to nie Pinterest
Toszka pod brzozami są małe bukszpany i trawy, ale tak małe że z góry ich nie widać. tylko wszyscy w domu mi o tych trawach depczą, skracają drogę. czyli wniosek jeden, albo dwa: nic nie ruszać i nie żwirować?

Kiedyś mi pisałaś o Cesarzowej Ki, obejrzałam wszystko w ciągu 2 tygodni
Toszka 14:58, 16 cze 2016

Jak depczą to jest wyjście takie -zrobić przejście

Jeśli obejrzałaś całą Cesarzową to znaczy, że wciągnęła Ogrodów tam było mało (i kilka lat filmowych panowała zima) ale jak dla mnie niezwykle fascynujące było łączenie kolorów na kimonach (np. indygo z brązem).
Teraz jesteś doszkolona w miksturach

KasiaWB 15:02, 16 cze 2016

Nie wiem gdzie masz to zejście z tarasu (zrób mi dokładne zdjęcie tego miejsca od drugiej strony i z boku), ale jak już to coś takiego może:

może to kulą w płot, bo nie pamiętam jak wygląda zejście z tarasu i tu gdzie kwiatek usuwasz całą darń i sadzisz róże, szałwie i trawy )

Najlepiej to weź węża ogrodowego i układaj, rób zdjęcia i sama zobaczysz co najlepiej wygląda
amelia_b 15:24, 16 cze 2016

KasiaWB napisał(a)
Nie wiem gdzie masz to zejście z tarasu (zrób mi dokładne zdjęcie tego miejsca od drugiej strony i z boku), ale jak już to coś takiego może:

może to kulą w płot, bo nie pamiętam jak wygląda zejście z tarasu i tu gdzie kwiatek usuwasz całą darń i sadzisz róże, szałwie i trawy )

Najlepiej to weź węża ogrodowego i układaj, rób zdjęcia i sama zobaczysz co najlepiej wygląda
No właśnie kwiatuszek wpadł z tarasu w róże
amelia_b 15:28, 16 cze 2016

A o tak jest z tarasu
amelia_b 15:31, 16 cze 2016

Toszka napisał(a)
Jak depczą to jest wyjście takie -zrobić przejście

Jeśli obejrzałaś całą Cesarzową to znaczy, że wciągnęła Ogrodów tam było mało (i kilka lat filmowych panowała zima) ale jak dla mnie niezwykle fascynujące było łączenie kolorów na kimonach (np. indygo z brązem).
Teraz jesteś doszkolona w miksturach

O przejścue by było dobrym rozwiązaniem. Dawno mnie tak serial nie wciągnął, z życiorysu mam wycięte dwa tygodnie
Toszka 15:48, 16 cze 2016

Przejscie albo z krawężników na płask lub z płyt chodnikowych, albo kostek ale kwadratami. Trochę geometrycznie.

Odnośnie serialu, to mam tą samą historię... namiętnie z synem oglądaliśmy, tylko zgrabnie musiałam 11-to latkowi wyjaśnić kim jest nałożnica
Rzadko zdarzają się takie wciągające seriale
KasiaWB 16:01, 16 cze 2016

Toszka napisał(a)

Odnośnie serialu, to mam tą samą historię... namiętnie z synem oglądaliśmy, tylko zgrabnie musiałam 11-to latkowi wyjaśnić kim jest nałożnica

)) świetne