Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 20:07, 20 cze 2016

KasiaWB napisał(a)
Pięknie się prezentują nasadzenia w donicach jednak białe róże przy białej elewacji wyglądają dobrze hmmm... może tak zrobię
Kasiu u mnie ta elewacja nie jest do końca czysto biała,a przy bieli róż nawet można by powiedzieć że brudno biała
katel 21:55, 20 cze 2016

amelia_b napisał(a)
o tak wyglądają róże

i co to mogło zjeść? a może to jakaś choroba?

O rany! Jaki armagedon - te listki to na powyrywane wyglądają, może jakieś psisko/kocisko się w kolce zaplątało? Daj znać co odkryjesz bo to ciekawe strasznie.
amelia_b 22:04, 20 cze 2016

tylko to znalazłam, ale czy to możliwe żeby tak zrobiło to sama nie wiem..., chyba jej smakują
amelia_b 22:10, 20 cze 2016

w warzywniaku
amelia_b 22:12, 20 cze 2016

chciałam wam pokazać trochę mojej zabawy ale szlag mnie trafi zanim coś wgram to tak na dobranoc
babka 22:14, 20 cze 2016

O rany, co za szkodnik takie straty zrobił ? Czy to gąsienica? całkiem możliwe ale ona raczej by się na liściach pasła a nie ścinała...
Cociaż pamiętam jak jednego roku jakaś gąsiona w jedną noc spałaszowała całą, sporą już kosodrzewinę. Wszystkie igly na ziemi leżały, zostały tylko gołe gałęzie :/
Może jeż buszował ? Ale Ty tą różyczkę masz w donicy to raczej musiałby to być jeż spadochroniarz
nawigatorka 22:14, 20 cze 2016

amelia_b napisał(a)
chciałam wam pokazać trochę mojej zabawy ale szlag mnie trafi zanim coś wgram to tak na dobranoc
baw sie baw.genialne zdjecie
Juzia 22:14, 20 cze 2016

Gąsienice jedzą liście....ale raczej ich nie zrzucają
amelia_b 22:19, 20 cze 2016

Juzia napisał(a)
Gąsienice jedzą liście....ale raczej ich nie zrzucają
może ma wspólnika? idę zaraz lampki w donicy odpalę i luknę co tam siedzi
amelia_b 22:20, 20 cze 2016

babka napisał(a)
O rany, co za szkodnik takie straty zrobił ? Czy to gąsienica? całkiem możliwe ale ona raczej by się na liściach pasła a nie ścinała...
Cociaż pamiętam jak jednego roku jakaś gąsiona w jedną noc spałaszowała całą, sporą już kosodrzewinę. Wszystkie igly na ziemi leżały, zostały tylko gołe gałęzie :/
Może jeż buszował ? Ale Ty tą różyczkę masz w donicy to raczej musiałby to być jeż spadochroniarz
hahaha a wszystko możliwe, nietoperze to latają u mnie ale jeży to nie widziałam