Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

iwka 14:06, 30 cze 2015

Kurcze, jak Ty to fajnie rysujesz, mi niestety rysowanie nie wychodzi, próbowałam juz tyle razy i wszystko w koszu ląduje, antytalent rysowniczy ze mnie
kasia_w 14:11, 30 cze 2015

Rzulietko
Limelight też cudownie wyglądają podsadzone rozchodnikami, a może jeszcze pod spód żórawki bordowe, jak jest miejsce.

Chyba dopiero teraz skumałam, że to wszystko to jest tylko przód domu, a nie cały ogród. Ale bystra jestem
rzulieta 15:17, 30 cze 2015

iwka napisał(a)
Kurcze, jak Ty to fajnie rysujesz, mi niestety rysowanie nie wychodzi, próbowałam juz tyle razy i wszystko w koszu ląduje, antytalent rysowniczy ze mnie

czy ja wiem czy fajnie, ake dzięki kredki dziecku podprowadzilam.. .
rzulieta 15:19, 30 cze 2015

kasia_w napisał(a)
Rzulietko
Limelight też cudownie wyglądają podsadzone rozchodnikami, a może jeszcze pod spód żórawki bordowe, jak jest miejsce.

Chyba dopiero teraz skumałam, że to wszystko to jest tylko przód domu, a nie cały ogród. Ale bystra jestem

Hehe, tak tylko przód i nigdy nie chce mi się go kosic zawsze poszkodowany jest. Zastanawialam sie czy w ogole trawnika nie wywalić ale bedzie zbyt francusko nie bedzie się nijak miało do drugiej strony
rzulieta 15:23, 30 cze 2015

Tak Kasiu tam będą wlasnie bordowe żurawki pod Limelight. Wiesz rozchodnik też moze być fajny. Widzialam ostatnio hortensje debolistna. Tylko teraz to juz jej nie ma
Kasiu musze jeszcze zaplanowac rabate przy patio gdzie teraz jest komórka, pomożesz z inspiracjami? Moga byc szalone
kasia_w 15:28, 30 cze 2015

Jak szalone to pomogę chętnie
Ale teraz zmykam, jutro wyjeżdżam na kilka dni, ale może mi się uda zasiąść do kompa, bo to nie jest wakacyjny wyjazd. Wrzuć zdjęcie kawałka i swojego pomysła na niego.

A trawniczek z przodu bym zostawiła, zawsze to trochę oddechu wprowadzi i lekkości.
rzulieta 15:31, 30 cze 2015

Tak wygląda prawie cała część bo zjadło boki. Robiłam z okna i bałam sie szerzej bo nie chciałam wypaść
sylwia_slomc... 15:40, 30 cze 2015

Bardzo podoba mi się żywopłot i kącik z hortensjami , fajna stylowa pergolka pasuje do ławeczki ,ale na twoim miejscu zmieniłabym stolik i krzesła z plastiku nawet na najtańsze, ale drewniane strasznie mi tu nie pasują te plastikowe.
rzulieta 15:47, 30 cze 2015

Heh zgadza sie i takie będą tzn z technoratanu brązowe ciemne. Te są robocze. Mam już lampę do patio. Jedna wysoka a dwie takie mniejsze też stylizowane chcę. Mam tez taka wielka donice na kwietnik jak pod lampa. Do obsadzenia
kwiatami jednorocznymi.
rzulieta 15:49, 30 cze 2015

Lawka ma poduchy też do zmiany ale muszę znaleźć brezent bo chcę z brezentu