Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 22:19, 17 wrz 2015

Shemsi napisał(a)
Napatrzyłam się na zdjęcia, pozachwycałam i powzdychałam w kolejnym już wątku "ech, kiedy i ja będę mogła się pochwalić takimi widokami..."
Co tam aparaty, jak roślinki same się bronią, niezależnie od tego, czym je fotografujecie. I zazdroszczę Wam coraz bardziej!!! Złośnica ;P

Trzeba też jeszcze wiedzieć jak taką roślinę sfotografować, żeby sie zdjęcie zachwycało. Wszystko zależy od tła, światła i od kąta pod jakim robi się zdjęcie.
Shemsi 22:21, 17 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Trzeba też jeszcze wiedzieć jak taką roślinę sfotografować, żeby sie zdjęcie zachwycało. Wszystko zależy od tła, światła i od kąta pod jakim robi się zdjęcie.

To nie będę miała tak łatwo, żeby Wam dorównać, nawet jak już u mnie pojawią się ładne roślinki
Warmia 22:27, 17 wrz 2015

Shemsi napisał(a)

To nie będę miała tak łatwo, żeby Wam dorównać, nawet jak już u mnie pojawią się ładne roślinki

A dlaczegóż to?
amelia_b 22:31, 17 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Marta wyluzujja to robie ze 30 a ze 3 sie nadaje, czasem jedno jest super, że mam ochotę w ramki oprawić, o jak budleja u mnie ostatnio na tle mojego oślepiającego, olśniewającego, prosa
Warmia 22:49, 17 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Marta wyluzujja to robie ze 30 a ze 3 sie nadaje, czasem jedno jest super, że mam ochotę w ramki oprawić, o jak budleja u mnie ostatnio na tle mojego oślepiającego, olśniewającego, prosa

Ja się nie spinam. Poprostu lubię fotografować i mam trochę inne podejście do tego.
amelia_b 22:51, 17 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Ja się nie spinam. Poprostu lubię fotografować i mam trochę inne podejście do tego.
Ja tez lubię, ale ja to na wyczucie jak z gra w lotki albo trafie w 20 albo niePróbowałam kiedyś ostawiać aparat, ale ja się gubię w tych iso i innych
Warmia 22:57, 17 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Ja tez lubię, ale ja to na wyczucie jak z gra w lotki albo trafie w 20 albo niePróbowałam kiedyś ostawiać aparat, ale ja się gubię w tych iso i innych

Ja mój aparat ciągle testuję i nadal odkrywam jego nowe możliwości. Kilka ustawień jest wypróbowanych i te prawie nigdy nie zawodzą
amelia_b 23:01, 17 wrz 2015

Kiedyś zdjęcie to było coś, pielęgnowane w albumie, oglądane od wielkiego dzwonu, teraz to ma całkiem inny wymiaro powszedni
Warmia 23:24, 17 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Kiedyś zdjęcie to było coś, pielęgnowane w albumie, oglądane od wielkiego dzwonu, teraz to ma całkiem inny wymiaro powszedni

U mnie niestety zdjęcia trafiają do komputera i nie ma czasu, żeby przenieść je do albumu. Niektórych zdjęć to już nawet nie pamiętam.
Agatek 08:38, 18 wrz 2015

Ja zabieram aparat a nie mam czasu nim zdjęć robić
wszystko cykam telefonem