Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Gruszka_na_w... 21:58, 28 lip 2017

Stoliczek wyszedł świetnie. Czy już zamontowany? Czym się tak dzisiaj złychałaś?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Warmia 22:07, 28 lip 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Stoliczek wyszedł świetnie. Czy już zamontowany? Czym się tak dzisiaj złychałaś?

Pomalowany raz powędrował na docelowe miejsce. Jak wyschnie, jeszcze raz go przemalujemy i trzeba będzie go przymocować do domku, żeby był stabilniejszy. Potem dojdzie jeszcze zlew i dwie szuflady na ziemię i kompost, no i pewnie jeszcze jakieś półeczki, ale to już kosmetyka
Warmia 21:42, 29 lip 2017

Troszkę zdjątek z rana

Warmia 21:45, 29 lip 2017

Warmia 21:53, 29 lip 2017

i z wieczorka

Warmia 21:57, 29 lip 2017

Warmia 21:59, 29 lip 2017

pawel_snopek 22:45, 29 lip 2017

Oglądam Twoje nowe fotki i widzę że ogród wypiękniał zainwestowałaś w nowości ogrodowe typu ten mebelek idealnie on się wpasowal i ślicznie będzie wyglądać jak go troszkę zagracisz w szklarni pełno pomidorków to tak jak i u mnie bo sadzenie w gruncie się niestety nie opłaca co swoje to i smaczne zauważyłem jeszcze piękny warzywniak na medal masz kobito głowę do tego i zdolnego męża
AsiaK_Z 22:47, 29 lip 2017

No co tu dużo mówić bosko jest Marti i już stolik ze zlewem na swoim miejscu, ideollo
A pytanie.... ten kranik przy warzywkach to też ciastko nowość? Bo nie pamiętam go w tym miejscu
Pomidorro jak malowane
Warmia 23:04, 29 lip 2017

pawel_snopek napisał(a)
Oglądam Twoje nowe fotki i widzę że ogród wypiękniał zainwestowałaś w nowości ogrodowe typu ten mebelek idealnie on się wpasowal i ślicznie będzie wyglądać jak go troszkę zagracisz w szklarni pełno pomidorków to tak jak i u mnie bo sadzenie w gruncie się niestety nie opłaca co swoje to i smaczne zauważyłem jeszcze piękny warzywniak na medal masz kobito głowę do tego i zdolnego męża

Mówiąc mebelek masz na myśli blacik-stolik przy domku? Wszystko w warzywniku zrobił mój mąż. To co jest kupione to szklarnia, kompostownik i cegły na ścieżki, które układa też mój mąż. Taki zdolniacha z niego. On uwielbia bawić się w drewnie, ciąć, piłować, szlifować i kleić. Takie jego hobby. Ja tylko wymyślam co chcę, a on to robi i tylko ręce zaciera i mówi, że musi kolejną maszynę sobie kupić, żeby to zrobić.