Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Anda 18:24, 24 maj 2017

Normalnie Ci zazdraszczam, ale tak pozytywnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 18:25, 24 maj 2017

Kasiu mysle, ze wczoraj w pracy. Przeciag byl a ja siedzialam na kompie i nie chcialo mi sie wstac okna zamknac.
U doka bylam i mowi, ze wirus jakis, paracatemol zapisal.
No i biegac nie mam jak cholerka
Basilikum 18:26, 24 maj 2017

Ewa a nie masz szans na kotka?
Radziu2013 18:34, 24 maj 2017

Basilikum napisał(a)
pomecze Was przed spaniem czosnkami, bedziecie miec niebieskie sny

nie moge sie na nie napatrzec

Ja też nie mogę
A ja wywaliłem kilka lat temu niebieskie łubiny... głupek
jolanka 18:34, 24 maj 2017

A tego kocura to bym ...wrrr
Pilnuj chociaz tego ostatniego.
Tę szałwię jednoroczną miałam w ub roku. Kwitła całe lato przepięknie. Teraz też juz kupiłam
Zdrówka zycze
Anda 18:35, 24 maj 2017

Basilikum napisał(a)
Ewa a nie masz szans na kotka?

Niestety nie, mąż ma alergię
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Radziu2013 18:36, 24 maj 2017

Basilikum napisał(a)

pod plotem jeszcze troche balaganiarska i malo na niej kwitnie ale metoda prob i bledow dosadzam i wywalam

Co ty od niej chcesz? Mi się podoba - wiesz że ja lubię takie klimaciki.
Ale płotem to jestem oczarowany
Radziu2013 18:40, 24 maj 2017

Basilikum napisał(a)
i na koniec moj malenki koteczek bezimienny, mial juz imie ale okazal sie dziewczynka

kotkow bylo 4 ale 3 zamordowal kocur, za malo uwazalam, bo mi do glowy nie przyszlo, ze cos takiego moze sie stac. 1 minuta nieuwagi.

Ja mam kotkę- tylko ona jest taka wiesz "tu i tam, wolny ptak" - w sensie nie mieszka w domu ( chociaż ostatnie dwa lata siedzi w nim stale, ale na noc jest wypuszczana) i ostatnio też się okociła. Łaziła gdzieś do stodoły ale nie mogliśmy znaleźć małych- w końcu po dwóch dniach przestała tam chodzić - znaczy że albo jakiś kocur je zeżarł albo kuna
A teraz kocurom znowu zebrało się na amory i dzisiaj już dwóch zalotników widziałem
Basilikum 18:41, 24 maj 2017

Radku o tym plocie marzylam latami jeszcze nie skonczony jest ale M nie ma czasu kawalek lezy w grazu, bedzie z niego brama wjazdowa. Na rabatce malo kwitnie obecnie, musze cos dosadzic.

Jolanko teraz juz pilnuje kocur nie ma wstepu do domu.

Ewa a na alergie nie ma rady, przeciez nie kupisz tego paskudnego bez siersci ale zawsze mozesz u innych sie naglaskac do woli
Basilikum 18:45, 24 maj 2017

Radziu nasza tez w domu nie mieszka ale okocila sie w stodole i przyniosla male do domu. Nosila je po jednym jak myszy w pysku i chowala za piec.

Teraz narazie w domu sa. Ustawilismy im koszyczek pod schodami. Mama wychodzi na spacery ale malej nie wypuszczamy.
Mozliwe, ze u Ciebie tez kocur byl sprawca