Basilikum
16:12, 21 sty 2016
a wiesz co hihi, ze ja sie tak wsluchalam w ta bajke, ze sama nie wiem wydaje mi sie, ze Hochdeutsch. Wlasnie sie nad tym zastanawialam przed chwila na treningu i poprostu nie mam pojecia. Ja nawet z nia rozmmawialam o kursach ale nie wiem w jakim jezyku hihi
Juz sobie w necie obkukalam kursy i bede szefowa namawiac by mi sfinansowala. I kolezanke dzis wezme na widelec, by ze mna pojechala i bedziemy razem teatr dla dzieci robic. Ja uwielbiam dzieciom czytac ksiazki, uwielbiam opowiadac bajki i robic teatrzyk na podlodze ale to wszystko potrzebuje oglady i fachowego oka. Bylam kiedys juz na warsztatach z ta pania i troche sie nauczylam.
Troche fotek i cos o niej jest na stronie www.elfentau.de
Juz sobie w necie obkukalam kursy i bede szefowa namawiac by mi sfinansowala. I kolezanke dzis wezme na widelec, by ze mna pojechala i bedziemy razem teatr dla dzieci robic. Ja uwielbiam dzieciom czytac ksiazki, uwielbiam opowiadac bajki i robic teatrzyk na podlodze ale to wszystko potrzebuje oglady i fachowego oka. Bylam kiedys juz na warsztatach z ta pania i troche sie nauczylam.
Troche fotek i cos o niej jest na stronie www.elfentau.de