Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Basilikum 09:41, 28 lut 2016

Milego dnia

przypominam, ze klikamy na zdjecie Hani

https://foto-app.appspot.com/app/foto/item/139506856133776/5244951007854592#_
Basilikum 18:56, 28 lut 2016

ach zapomnialam dzis wziasc aparatu i zroilam foto komorka. Od godziny walcze by te fotki na kom wgrac brrrr
Milka 14:33, 29 lut 2016

Iza, też jestem ciekawa nowych rabat, może jak czas pozwoli, wymierz je, poplanujemy co tam sadzić tak aby cały rok było atrakcyjnie.
Róże w takiej cenie bierz w ciemno, jak już Bawarka chwali
Basilikum 20:25, 29 lut 2016

Irenko ja juz duzo roslinek i nasion kupilam, teraz byly w ofercie, jakos chce sama obsadzic i poeksperymentowac. Mam tez juz troche rolin na innych rabatach (m.in od Ciebie) ktore chce tam wsadzic, bukszpany tez juz mam. Cos jeszcze dokupie. Jak mi doradzicie to bede musiala jezdzic i szukac konkretnych roslin. Sama nie wiem jeszcze dokladnie jak szeroko bedzie oblukamy prze kopaniu co wyjdzie i jak to bedzie wygladac.
Kasiek 20:27, 29 lut 2016

Trawa pampasowa jest w Netto po 1,95 Kupilam
Milka 20:32, 29 lut 2016

Basilikum napisał(a)
Irenko ja juz duzo roslinek i nasion kupilam, teraz byly w ofercie, jakos chce sama obsadzic i poeksperymentowac. Mam tez juz troche rolin na innych rabatach (m.in od Ciebie) ktore chce tam wsadzic, bukszpany tez juz mam. Cos jeszcze dokupie. Jak mi doradzicie to bede musiala jezdzic i szukac konkretnych roslin. Sama nie wiem jeszcze dokladnie jak szeroko bedzie oblukamy prze kopaniu co wyjdzie i jak to bedzie wygladac.

No to masz zapasy i jak ja, Zosie samosie, po swojemu robimy, wiec spokojnie, my tylko gdyby cos pomoc, doradzic, nie frustruj sie
Basilikum 20:54, 29 lut 2016

a pewnie, ze bede sie pytac

Kasiu kupilam trzy w Netto tydzien temu. Troche sie wystraszylam jak wyczytalam na O, ze nie zimuje ale jak sie przypatrzylam w ogrodkach po drodze to znalazlam dwa z piekna pampasowka i masle, ze ona tam dluzej rosnie jak rok. Mysle, ze my jesnak troche cieplej mamy niz w Pl. Nawet jak sie na stan wiosny patrzy to u nas juz jest juz wiecej kwiatow.
Planuje je kolo domkow przepiorek posadzic, mysle, ze bedzie tam swietnie wygladac. najpierw kupilam z mysla o nowej grzadce ale jednak troche za wysoka mi sie wydaje.
Kasiek 20:59, 29 lut 2016

No patrz jak oni to nas oszukuja U Ciebie juz tydzien temu byla a u mnie dopiero dzisiajKupilam i zobaczymy jak beda rosly, te co mam w ogrodzie juz kilka lat, jest piekna, duza i nic ode mnie nie chce, rosnie sobie i rosnie
U mnie burza sniezna znowu, caly czas pada a u Ciebie?
Basilikum 21:05, 29 lut 2016

U nas leje deszcz wydawalo mi sie, ze platki sniegu tez byly. Bardzo nieprzyjemnie brrr. Mysle, ze w nocy bedzie snieg jak temp spadnie, bo teraz jest +3
A ja po calym dniu w pracy zmeczona brr
Anda 21:07, 29 lut 2016

U mnie -2. Wiosny chce...
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies