Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Anda 12:56, 19 maj 2016

Basilikum napisał(a)
u

Ten mi sie podoba i wyglada na to, ze sie porozsiewal, bo mam troche takich malych kepek listkow

Iza, pieknieje Twoj ogrod z dnia na dzien Mlody kopciuszek jaki fajny. U mnie sa mlode sikorki, ale jeszcze w budce

A co to za roslinka, bo chyba nie ostrozka?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gobasia 13:06, 19 maj 2016

Ogród pięknieje ,że hej.Jagniątka prześliczne
Kiedy sadzilaś jagody kamczackie, bo też mam zamiar posadzić
Też ciekawa jestem co to za kwiatek?
Milka 13:08, 19 maj 2016

Basilikum napisał(a)
ptaszko juz chyba wszystkie wylecialy z gniazd i budek, bo na podworku cisza nagle sie zrobila
mam nadzieje, ze sobie poradza w wielkim swiecie.

a jagnieta tez pieknie rosna. Tak sie namyslilismy i chyba to my zle zakolczykowalismy maluchy, chwile ktores postalo przy nie swojej mamie a my je zlapalismy i dalismy zly numerek.

Jakie słodkie
No i dziewanna tez cudna i nawet siewki masz
Basilikum 13:15, 19 maj 2016

Ewa nie wiem jak sie nazywa ale z dnia na dzien pieknieje, ma coraz wiecej kwiatkow. W zeszlym roku juz go mialam ale byl malusi. Mylse, ze w Aldim go kupilam ale nie jesem pewna.
Basiu kamczackie jedna mam juz 3 lata ale mi nie owocowala, bo byla jedna i dwa lata temu w sierpniu jak bylismy w Pl to dokupilismy jeszcze dwia krzaczki i teraz pieknie rosna i kwitna i owocuja.
O patrzcie Irenka wie, ze to dziewanna ona ma takie fajne paczki jak guziki Königskerze sie nazywa po niemiecku ladnie
hanka_andrus 16:08, 19 maj 2016

Potwierdzam, że to dziewanna, ja mam podobną w kolorze i fioletową.
Skalniak Tobie pięknieje!
Anda 16:52, 19 maj 2016

Acha, dziewanna, czyli Verbascum . Muszę sobie zapamietać na przyszłość
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
monteverde 16:59, 19 maj 2016

Anda napisał(a)

Iza, pieknieje Twoj ogrod z dnia na dzien Mlody kopciuszek jaki fajny. U mnie sa mlode sikorki, ale jeszcze w budce

A co to za roslinka, bo chyba nie ostrozka?

śliczna dziewanna
Marga 18:10, 19 maj 2016

Jagniątka są przecudne Pewnie juz hasają na całego?
Basilikum 18:22, 19 maj 2016

monteverde napisał(a)

śliczna dziewanna

poszperalam w necie i tej dziewanny jest wiele kolorow. Ona u mnie dopiero zaczyna, do gor ma jeszcze wiele pakaw. Za kilka dni bedzie krolowa rabaty

Marga hasaja na calego, biegaja z taka sama szybkoscia jak reszta stada. A jak sie zgubia w tlumie to dra sie na calego, ze Mama ma natychmiast przyjsc. A Mama na to "nieeeeee to ty chodz do mnie tu jestem nieeeee beeee"

Na skalniaku po troche poszerzam do tylu i cos dosadzam. Mam nadzieje przed jesienia skonczyc

A i dzis mamy kolejne blizniaki tym razem dwie dziewczynki
jeszcze jedna owca i koniec az do lipca.
makkasia 08:33, 20 maj 2016

Czy okna umyte ? Zdjęcia jak zwykle z historią i takie lubię. U Ciebie tyle zawsze się dzieje Kopciuszek cudownie złapany Piszesz o skalniaku, ze do jesieni skończysz haaa, już to widzę haaa pomylone owieczki, i co tak już zostaną z tymi numerami nie po kolei?
Dziewanna - musowo teraz kupić bo widać kolor - Twoja śliczna
macham