Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » W samym słońcu

W samym słońcu

Kasya 18:09, 28 sie 2020

sarenka napisał(a)
A tymczasem limki w zachodzącym słońcu

No fajnie im z tą czerwienią
galgAsia 18:12, 28 sie 2020

Megi, piękna ta rudbekia Ciekawe, czy przetrwa zimę...
sarenka 18:24, 28 sie 2020

Kasya napisał(a)

No fajnie im z tą czerwienią

Ten kadr był ładniejszy,ale musiałam fotkę przyciąć żeby zerwanej darni nie było widać
sarenka 18:25, 28 sie 2020

galgAsia napisał(a)
Megi, piękna ta rudbekia Ciekawe, czy przetrwa zimę...

Oby bo w przyszłym roku nie będę jej wysiewać marna jestem w wysieewaniu roślin hehe
Nowa12 21:11, 28 sie 2020

sarenka napisał(a)

Oby bo w przyszłym roku nie będę jej wysiewać marna jestem w wysieewaniu roślin hehe

Ale ładna ta rudbekia. A myślałam że tylko żołte są. Ona słabo zimuje?
sarenka 07:11, 29 sie 2020

Nowa12 napisał(a)

Ale ładna ta rudbekia. A myślałam że tylko żołte są. Ona słabo zimuje?

Ładniutka
Postaram się ją na zimę kora dobrze obsypać to może przezimuje

I od razu pytanie mam- co o tej porze roku przycinamy? Bukszpan można jeszcze trochę ? Krzewuszke? Bo jej to nie wiem kiedy się tnie.

Z ciekawostek- barbula wegetowała u mnie bo była zbyt głęboko jednak posadzona, dopiero od dosłownie paru tyg zaczęła coś rosnąć.

Nie mam gdzie przesadzić Annabelle :/ może się okazać,że jeszcze mała rabatę zrobię za domem,tam też jest słońce, ale nie przez większość dnia

Chce kupić magical i je posadzić albo chociaż zadołować,a roszady zrobić na wiosnę. Obym tylko miała w przyszłym roku więcej chęci niż w tym bo zapowiada się jeszcze sporo pracy w tym roku jak i na przyszły
kawa8002 07:50, 29 sie 2020

sarenka napisał(a)

Mam tak samo :/
kawa8002 07:53, 29 sie 2020

sarenka napisał(a)

Ładniutka
Postaram się ją na zimę kora dobrze obsypać to może przezimuje

I od razu pytanie mam- co o tej porze roku przycinamy? Bukszpan można jeszcze trochę ? Krzewuszke? Bo jej to nie wiem kiedy się tnie.

Z ciekawostek- barbula wegetowała u mnie bo była zbyt głęboko jednak posadzona, dopiero od dosłownie paru tyg zaczęła coś rosnąć.

Nie mam gdzie przesadzić Annabelle :/ może się okazać,że jeszcze mała rabatę zrobię za domem,tam też jest słońce, ale nie przez większość dnia

Chce kupić magical i je posadzić albo chociaż zadołować,a roszady zrobić na wiosnę. Obym tylko miała w przyszłym roku więcej chęci niż w tym bo zapowiada się jeszcze sporo pracy w tym roku jak i na przyszły

Jaki na ostatnim ze zdjęć jest rozchodnik? Potrzebuje najbardziej różowego z różowych
Praca w ogrodzie nigdy się nie kończy. W tym roku przez te zawirowania społeczne dużo zrobiłam, ale czuję już męczenie. Trochę na siłę działam, żeby plan wykonać.
sarenka 08:09, 29 sie 2020

Kasia ten rozchodnik to rozchodnik thunderhead. Dopiero powoli zaczyna się rozwijać

No właśnie nawet byłam zadowolona z tego co zrobiłam w tym roku,ale potem była robiona kostka i nadal nie jest uprzątnięte, rabata nie poprawiona,nie mogę dosadzic roślin i nie mam co z nimi zrobić,nawet nie mam gdzie ich zadołować. W przyszłym tygodniu będę działać.
Nowa12 16:05, 29 sie 2020

Ja po 15.08 raczej już nic nie tnę z krzewów i drzew. Krzewuszki się tnie po kwitnieniu a wiosną tylko sanitarnie .