Ładniutka
Postaram się ją na zimę kora dobrze obsypać to może przezimuje
I od razu pytanie mam- co o tej porze roku przycinamy? Bukszpan można jeszcze trochę ? Krzewuszke? Bo jej to nie wiem kiedy się tnie.
Z ciekawostek- barbula wegetowała u mnie bo była zbyt głęboko jednak posadzona, dopiero od dosłownie paru tyg zaczęła coś rosnąć.
Nie mam gdzie przesadzić Annabelle :/ może się okazać,że jeszcze mała rabatę zrobię za domem,tam też jest słońce, ale nie przez większość dnia
Chce kupić magical i je posadzić albo chociaż zadołować,a roszady zrobić na wiosnę. Obym tylko miała w przyszłym roku więcej chęci niż w tym bo zapowiada się jeszcze sporo pracy w tym roku jak i na przyszły
Jaki na ostatnim ze zdjęć jest rozchodnik? Potrzebuje najbardziej różowego z różowych
Praca w ogrodzie nigdy się nie kończy. W tym roku przez te zawirowania społeczne dużo zrobiłam, ale czuję już męczenie. Trochę na siłę działam, żeby plan wykonać.
Kasia ten rozchodnik to rozchodnik thunderhead. Dopiero powoli zaczyna się rozwijać
No właśnie nawet byłam zadowolona z tego co zrobiłam w tym roku,ale potem była robiona kostka i nadal nie jest uprzątnięte, rabata nie poprawiona,nie mogę dosadzic roślin i nie mam co z nimi zrobić,nawet nie mam gdzie ich zadołować. W przyszłym tygodniu będę działać.