Nina- będę czekała na linki
Póki co to u Madgdy widziałam,że ona ma piękny ogród, Lindsay, Czereśniowa.
Ania, bukszpany wydaja mi sie takimi roślinami,że można je ładnie wkomponować w rabatę-teoretycznie już wiem gdzie posadzę na rabatę- w trójkącik je posadzę.Chyba jednak kanty wole, działka jest na tyle mała-tzn bedzie jak sie obsadzi drzewkami,ze na fale to miejsca nie będzie
Prawdę powiedziawszy nie wiem czy się różni ogród tradycyjny/klasyczny od nowoczesnego- bo jak oglądam galerię zdjęć takich ogrodów to one mi sie podobają bardzo. Dom ma bryłę klasyczną- ma dwuspadowy dach-taka stodółka
z dobudowanym garażem z dachem jednospadowym
Ciężko mi powiedzieć ile drzew zostanie posadzonych,ale na pewno będzie: śliwa, czereśnia, brzoskwinia, morele-wszystko x2. Do tego chcę jeszcze 2 warzywniki bo chyba więcej mi się nie zmieści.
W planach mam jeszcze 2 rabaty,ale to chyba w następnym roku dopiero-jedna to przedłużenie tej koło tarasu,a druga wzdłuż chodnika
Taras marzy mi sie podobny jak u Czereśniowej -takki z tym materiałem jako zadaszenie- bo nie chcę zadnej płyty czy co to tam mozna położyć.
Mam kiepski komputer,który sie buntuje i nie moge dołączać zdjęc :/ A z telefonu tez nie za każdym razem mi się udaje