Ewuś, dzięki, że czuwasz. Wczoraj zaczęłam przesadzać cisy.
To będzie jednak drastycznie minimalistyczna rabata...
Czy graby zatopić w cisy Coś jak tu: https://pl.pinterest.com/pin/449304500308712208/
Tylko czy to nie zaszkodzi cisom?
Czy jednak graby przed cisami? Ile cm od podmurówki je posadzić? 35 cm, więcej? Grab to kolumnowy Lucas.
Cieszę się, że zaglądnęłaś i że Ci się zdjęcia podobają. Lubię je robić.
Z uśmiechem zapraszam częściej! Zajrzę do Ciebie w wolnej chwili. Coć jak widzisz właśnie się pracowicie u mnie zrobiło.
Mireczko, dojrzałam do ładnej rabaty na froncie. Szybciej niż myślałam nawet.
No ja ogród w zimie też ogród oglądam, ale przez okna domu Ale bardziej patrzę na zaśnieżone okoliczne lasy.
Dziś był przymrozek, kosmosa przykryłam, ale rano nie miałam czasu zrobić oględzin. Klona chcę wpasować też na froncie, ale nie na tej wąskiej rabacie. W innym miejscu. W weekend porobię zdjęcia całego frontu. Oj, pomęczę Was trochę przez zimę tym moim frontem
Haha poszerzyć? To w przyszłości, jak już będę tym helikopterem latać
No to wszystko teraz jasne, ile tam mam miejsca. Na zdjęciu cisy jeszcze nieprzesunięte. Zaczęłam je wczoraj odsuwac od podmurówki.
Wczoraj niewinne pytanie Kasi uświadomiło mi, ze w ogóle nie pomyślałam o małej bramce wejściowej. I doszłam do wniosku, że muszę tę rabatę tutaj skrócić, co najmniej o 2 lub 3 cisy. Zostawię miejsce na wejście.