Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Makusia 13:07, 11 maj 2018

"Żeleżniak "- zapamiętam na jakiś czas tą nazwę, a później zrobię z niej "żelaźniaka" zapewne Niemniej jednak dzwony bić gdzieś niedaleko będą, a Kościół nieznany

Bylinówka bardzo sielska, a truskawy dorodne!
Pszczelarnia 13:16, 11 maj 2018

margaretka3 napisał(a)

Jest obłędnie. Drgają każde zmysły. Pięknie, pracowita Ogrodniczko!
abiko 13:17, 11 maj 2018

W linie proste idziesz Gosia?
13:23, 11 maj 2018
margaretka3 napisał(a)
Ewuś, Gosiu, zamiast tak siedzieć i patrzeć, to może byście przyjechały pomóc haha Sporo zrobione, ale jest jeszcze co robić.
Ooo na przykład tutaj. Rabata na pierwszym planie do przeróbki, a na drugim planie do totalnej przeróbki

ja tez mam kilka miejscówek do przeróbki ...tylko jak przesadzac skoro lili nasadziłam 2 lata temu a trzeba by je ruszyć ...a jak ruszę to zmarnuje te cudeńka ....od takie to dylematy ogrodnika juz i tak poswiciłam jedna róze zeby ugłasdzić rabate i dac jej szanse na lepsze zycie i obfite kwitnienie ...pewnie we wrzesniu
sylwia_slomc... 13:33, 11 maj 2018

Podziwiam, a wieczorniki chyba zimują bez kłopotu bo mój w łące bez zabezpieczeń żadnych wielki urósł i tez kwitnie
Anda 13:55, 11 maj 2018

margaretka3 napisał(a)
Ewuś, Gosiu, zamiast tak siedzieć i patrzeć, to może byście przyjechały pomóc haha Sporo zrobione, ale jest jeszcze co robić.
Ooo na przykład tutaj. Rabata na pierwszym planie do przeróbki, a na drugim planie do totalnej przeróbki

Proste linie?

Przyjade, jak juz bede na emeryturze, obiecuje

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
laurowisnia 14:42, 11 maj 2018

Pobudzona do pracy jestem Twoimi fotkami, nie tylko ładnie ale widać ile pracy w niego wkładasz.
Czy mi się wydaje, czy tam pod ścianą nie powinny być pomidorki, a może już są, a tu jeszcze nie. Ja bardzo zadowolona jestem z tej miejscówki dla pomidorów, wreszcie je mogę mieć z własnego ogródka i wciąż mam te odmiany dostane od Ciebie.
tulucy 22:09, 11 maj 2018

Gosiu a czy wieczorniki się jakoś rozrastają? Rok temu siałam i nic nie widziałam, żeby rosło, w tym nie dość, że urosło, to i kwitnie. Bym bardzo chciała, żeby było więcej, a nie tylko po dwa (udało się, jest i biały i Lila)
Wendy79 00:10, 12 maj 2018

margaretka3 napisał(a)

Z nowości... Mam tojeść ciemnopurpurową

To jest nas trzy: Ty, Zagajanka i ja
margaretka3 11:09, 17 maj 2018

Kawa napisał(a)
śliczna ta tiarelka widziałam ja też u Asi -Makadamii
zresztą śliczna reszta też

Tiarelkę dostałam od Sylwi z Rancza

Bylinówka należy teraz do bodziszków, orlików i łubinów.