Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

07_Rene 09:54, 06 lis 2015

Sąsiedzi wszystko zawsze wiedzą i widzą.... A czego nie widzą, to sobie dopowiedzą i tak wiedzą Pewnie codziennie rano liczą, czy Ci dzieci nie brakuje, albo czy mąż nie zaginął
margaretka3 10:05, 06 lis 2015

Ha ha dobre
Ciekawe, czy i o mnie się martwią jak mnie dwa dni w ogródku nie ma?
10:20, 06 lis 2015
jutro ma padać ...jak dla mnie to wreszcie ...mam wątpliwość czy plan ci się uda zrealizować ..życzę ci weekendowego spełnienia marzeń ale....może wersję B warto przyjąć...odpocząć poprostu od ogrodu
margaretka3 10:28, 06 lis 2015

Powinnam już posprzątać warzywnik, ale jak... jeszcze kapusta chińska Pak-Choi, młody koperek, kapusta pekińska sobie rosną... Zbieram kolejne rzodkiewki, które u mnie jesienią rosną o wiele lepiej niż wiosną.

W sobotę dosadziłam nowe krzaczki malin. Żeby je zmieścić, musiałam przesadzić po raz kolejny porzeczki i aronie.
margaretka3 10:34, 06 lis 2015

eee_taam napisał(a)
jutro ma padać ...jak dla mnie to wreszcie ...mam wątpliwość czy plan ci się uda zrealizować ..życzę ci weekendowego spełnienia marzeń ale....może wersję B warto przyjąć...odpocząć poprostu od ogrodu

Justynko, Ty mnie tu nie strasz deszczem, choć wiem... potrzebny bardzo.
Ale jakby co... z cukru nie jestem. Opcji B. nie będzie. Plan choć częściowo zrobię
07_Rene 10:35, 06 lis 2015

margaretka3 napisał(a)

Justynko, Ty mnie tu nie strasz deszczem, choć wiem... potrzebny bardzo.
Ale jakby co... z cukru nie jestem. Opcji B. nie będzie. Plan choć częściowo zrobię

Twardzielka
Lubię Cię
margaretka3 10:40, 06 lis 2015

Dzięki, Reniu, ja też Cię lubię
Jana 20:52, 06 lis 2015

margaretka3 napisał(a)
Powinnam już posprzątać warzywnik, ale jak... jeszcze kapusta chińska Pak-Choi, młody koperek, kapusta pekińska sobie rosną... Zbieram kolejne rzodkiewki, które u mnie jesienią rosną o wiele lepiej niż wiosną.

W sobotę dosadziłam nowe krzaczki malin. Żeby je zmieścić, musiałam przesadzić po raz kolejny porzeczki i aronie.
warzywniak robi wrażenie, u mnie już pustki bez widziałam, faktycznie bardzo ładny będziesz mieć malinowy chruśniak
22:05, 06 lis 2015
kapusta pak-choi...u nas w handlu były nasiona?

muszę szukać...gdzie kupiłaś ...bo ja nie spotkałam nasion.

w zeszłym roku była ta kapusta w B. w sprzedaży z Hiszpani w tym nie widzę...a bardzo mi spasowała ....do soków świetna
07_Rene 09:08, 07 lis 2015

Gosia, trzymam kciuki za realizacje planu. Liczę na jakąś relacje U mnie weekendowy przestój....