Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

anabuko1 09:09, 01 wrz 2016

Fajne zakupy roślinek!
A żółta jeżówka to też z bedronki??
Śliczna jest
ryska 20:51, 01 wrz 2016

Mój kosmos też tak wyglądał.
Tak z ciekawości spytam czy liatra Ci zakwitła po wiosennych ekscesach? Żyje?
Gratuluję zbiorów miodu
ag_zie 21:51, 01 wrz 2016

Coś mi się wydaje że cebule były w B a reszta to zakupy z innego miejsca bo ja tam tego nie widziałam...
olga80 22:00, 01 wrz 2016

o jakie zakupy wypasione
Jana 14:27, 04 wrz 2016

AnnaCh napisał(a)
Super zakupy
Na pewno znajdziesz im miejsce do poasdzenia W ogrodzie zawsze się coś upchnie
już posadziłam oprócz borówki nasze ogrody są jednak elastyczne
Jana 14:29, 04 wrz 2016

zoja napisał(a)
ale super zakupy!
jaki sklep napadłaś?
B i ogrodniczy w miejscowości oddalonej ode mnie 30 km, mają tam dość bogatą ofertę dlatego staram się odwiedzać go rzadko
Jana 14:30, 04 wrz 2016

Dominika11 napisał(a)
wow zakupy super
dziękuję
Jana 14:44, 04 wrz 2016

zoja napisał(a)
Jana ja jeszcze wroce do Twojego wpisu. 8 litrow zebraliscie - z ilu uli? Wciagneliscie sie
mamy tylko 2 ule i trzykrotnie wybieraliśmy z niego miód, łącznie będzie chyba z 30 litrów...wciągnęliśmy się to prawda ale teraz biję się z myślami -rozum czy serce bo w ostatni czwartek Mój podczas podkarmiania ich rozerwał kapelusz, konkretnie siatkę..pszczoła użądliła go w krtań z zewnątrz, zaczął M trochę kaszleć, potem dostał na ciele dużej wysypki z pęcherzami......wisiałam na telefonie do szpitala i konsultowałam z lekarzem co robić, na szczęście obyło się bez wizyty w szpitalu bo po podaniu leków, które miałam w domu (dziecko jest alergikiem) objawy ustąpiły ale i tak obserwowałam go jeszcze w nocy bo wszystko zdarzyło się o 21.oo.....generalnie polecam, ja mam chyba dość agresywny rój i po tych wszystkich wydarzeniach zastanawiam się nad różnymii opcjami np. Wymianą roju, sprawdzenia czy jesteśmy uczuleni itp.♥♥♥myślę co robić a generalnie martwię się o bezpieczeństwo
Jana 14:47, 04 wrz 2016

zoja napisał(a)
Jana ja jeszcze wroce do Twojego wpisu. 8 litrow zebraliscie - z ilu uli? Wciagneliscie sie
mamy tylko 2 ule i trzykrotnie wybieraliśmy z niego miód, łącznie będzie chyba z 30 litrów...wciągnęliśmy się to prawda ale teraz biję się z myślami -rozum czy serce bo w ostatni czwartek Mój podczas podkarmiania ich rozerwał kapelusz, konkretnie siatkę..pszczoła użądliła go w krtań z zewnątrz, zaczął M trochę kaszleć, potem dostał na ciele dużej wysypki z pęcherzami......wisiałam na telefonie do szpitala i konsultowałam z lekarzem co robić, na szczęście obyło się bez wizyty w szpitalu bo po podaniu leków, które miałam w domu (dziecko jest alergikiem) objawy ustąpiły ale i tak obserwowałam go jeszcze w nocy bo wszystko zdarzyło się o 21.oo.....generalnie polecam, ja mam chyba dość agresywny rój i po tych wszystkich wydarzeniach zastanawiam się nad różnymii opcjami np. Wymianą roju, sprawdzenia czy jesteśmy uczuleni itp.♥♥♥myślę co robić a generalnie martwię się o bezpieczeństwo
Jana 14:49, 04 wrz 2016

Pszczelarnia napisał(a)

I ja kombinuję jakby ich więcej mieć.
widziałam, zwłaszcza ta ławeczka wśród limek, bajka no jak się nie zakochać ja też uwielbiam limki, nie udało mi się niestety ich rozmnożyć