Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Klein Kottorz

Ogród w Klein Kottorz

daszum 22:11, 01 lut 2019

Nie jest z nim jeszcze całkiem tragicznie, podoba mu się trójkątna rabatka z przodu Ja też uważam ją za swoje najlepsze dzieło
Waclaw 22:24, 01 lut 2019

Byłem u Danusi i stwierdzam autorytatywnie: Danusia ma jeszcze piękniej niż na fotografiach. A jak zadbane wszystko!
gogo 00:13, 02 lut 2019

To faktycznie z synem nie jest tak źle
A Wacek własnoocznie potwierdza, to co napisałam
I tego się trzymaj, wątpliwości wyrzuć do kosza, bo tam ich miejsce.
Anda 10:39, 02 lut 2019

Synuś musi sie trochę innych ogrodów naoglądać, żeby docenić dzieło mamy. Młody jeszcze, mleko pod nosem to i głupoty czasem wygaduje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
daszum 12:27, 02 lut 2019

Anda synuś po 30-ce już nie taki młokos, interesują go rajdy samochodowe, a nie ogrody, nasz to jedyny, na który czasami zerknie

Wacław na początku listopada przeprowadziłam rewolucję ogrodową, nie wiem czy mój ogród poznasz

Grażyna dzisiaj wizytowałam mój ogród w słońcu i stwierdziłam, że jest prawie dobrze, czyli czynię postępy.
gogo 12:59, 02 lut 2019

No, widzisz, da się i to w zimie
Wiosna przyjdzie i już nie będziesz mieć wątpliwości
Milka 13:26, 02 lut 2019

daszum napisał(a)
Grażyna, Milka jak widać, każdy ma jakieś problemy z sąsiadami. U mnie czas pokaże, jak się sprawy potoczą.

Grażyna bardzo Ci dziękuję opinię o moim ogrodzie. Myślałam, że on jest piękny tylko w moich oczach

Najlepiej odpuścić, samo się ułoży
Waclaw 20:55, 02 lut 2019

daszum napisał(a)
Anda synuś po 30-ce już nie taki młokos, interesują go rajdy samochodowe, a nie ogrody, nasz to jedyny, na który czasami zerknie

Wacław na początku listopada przeprowadziłam rewolucję ogrodową, nie wiem czy mój ogród poznasz

Grażyna dzisiaj wizytowałam mój ogród w słońcu i stwierdziłam, że jest prawie dobrze, czyli czynię postępy.

Oglądam, oglądam codziennie
daszum 21:57, 02 lut 2019

Wacław mam nadzieję, że przy okazji wiosennych zakupów wstąpisz do mnie na chwilę i ocenisz zmiany w ogrodzie.
daszum 13:41, 04 lut 2019

Ufff... ledwo żyję.
Otrzepywałam ciężki śnieg z iglaków, które zdeformowały się pod jego ciężarem , bałam się, że się połamią. Niepowiązana wysoka trawa też dodała mi roboty.

Stanowczo mówię zimie do widzenia.