Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Klein Kottorz

Ogród w Klein Kottorz

Milka 06:09, 08 lut 2019

daszum napisał(a)

Irenko tereny wokół jeziora powoli odzyskują dawną świetność, więc może przyjedziesz tutaj wypocząć i wypić razem ze mną kawę Zapraszam.

Danusia, kto wie, może mnie przywieje. Mam tak dużo planów, że kalendarza zabraknie, więc na razie wszystko, tylko chciejstwa dziękuję
Anda 07:55, 08 lut 2019

Piękna okolica, a jak się to wszystko zazieleni to już w ogóle bajka

To ja liczę na fotki ze spotkania emerytek łażących po drzewach
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
daszum 08:51, 08 lut 2019

Zapraszam wszystkie emerytki i nie-emerytki na zawody we wspinaniu się na drzewa po jemiołę
Zaznaczam, że jako organizatorka nie będę brała udziału w zawodach, natomiast sporządzę stosowną dokumentację fotograficzną.

Chętni panowie też są mile widziani, podzielimy na kategorie

Udział w zawodach na własne ryzyko i odpowiedzialność
Anda 08:53, 08 lut 2019

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
marba 09:09, 08 lut 2019

Dziękuję za zaproszenie, chętnie skorzystam. Powiedz tylko kiedy ta impreza?
daszum 09:55, 08 lut 2019

Basiu, dziękuję za zgłoszenie, wpisuję Cię na listę
Termin do uzgodnienia. Zobaczymy ile będzie chętnych i wybierzemy termin odpowiedni dla wszystkich
Adela 10:40, 08 lut 2019

Poważnie robicie jakieś spotkanie?
Do Opola mam bezpośredni pociąg. Przyjechałabym, ale pod warunkiem, że będzie to spotkanie nikogo nie obciążające (ogrody pokazowe, centrum ogrodnicze – macie coś takiego w pobliżu?)
daszum 11:02, 08 lut 2019

Ela, w tej chwili szukamy chętnych do jemioły

A tak na poważnie - w Opolu nie ma ogrodów pokazowych, jest natomiast jedno- jak dla mnie-świetnie zaopatrzone centrum ogrodnicze. Możemy się na wiosnę umówić na wycieczkę do centrum ogrodniczego i na kawę u mnie
Adela 11:14, 08 lut 2019

Na jemioły to ja już się nie nadaję
Natomiast staję się z wiekiem coraz mniej mobilna, jestem kierowcą powiatowym, a nie chcę angażować eMa.
To może kiedyś... w Opolu
roma2 11:15, 08 lut 2019

I ja i ja! Ja też się piszę i to bezwstydnie do ciebie na kawkę . Danuś u Ciebie nie polują w tych lasach gdzie chodzisz z pieskiem? U nas polowania są i dlatego pytam, bo bałabym się o pieska. Czy centrum ogrodnicze, masz na myśli szkółkę w Opolu? Państwa Mularz?