Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

Jana 11:46, 31 lip 2016

Kamień świetny, a jaki duży, jestem ciekawa efektu końcowego bo ja mojemu też wiercę dziurę o ciurkadełko....
Iwk4 12:29, 31 lip 2016

Tereniu, narysuj na kartce, jak idą obecne linie rabaty, gdzie taras i gdzie miejsce na kamień. Potrzebuję planu z góry koniecznie. Zaznacz najwasniejsze punkty. Może być odręczny rysunek.
Jutro M wraca do pracy. Może znajdę chwilkę na burzę mózgów

Flower1 14:22, 31 lip 2016

olga80 napisał(a)
Tak wygląda bez wierzby o 100 razy lepiej. kamień ma być w miejscu gdzie jest wykopany dół. Jak bym chciała wkomponować go w rabatę to w tym miejscu rabata miała by 4 metry zobaczcie sami jak to wygląda
iglak płożący też znajdzie nowe miejsce

nie wiem czy podobałaby mi się taka szeroka rabata muszę się z tym przespać i przemyśleć w sumie to rabata miała by 3 m ponieważ 1 m zajmie pojemnik na wodę hm hm sama nie wiem może Wam coś wpadnie do głowy.
jak bym dała tam trawy i duże odmiany bukietówek jeżówki to ta przestrzeń 3 metrów wcale by nie wyglądała tak szeroko ??

O i taka róża mi zakwitła

Mi się też bardziej podoba bez wierzby. Kamień piękny, tylko nie mów że go na działce wykopałaś Myślę, że fajnie jak ciuradełko byłoby w pobliżu tarasu a jak nie to zawsze jakąś piękną ławeczkę można obok postawić. Dobrze że chcesz go wkomponować w rabatę. Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy i uroczyste odpalenie ciuradełka.
Dominika11 17:07, 31 lip 2016

róża piękna
tak jak Iwonka pisze zarzuć planem - będzie pełny pogląd
olga80 11:01, 01 sie 2016

Jana napisał(a)
Kamień świetny, a jaki duży, jestem ciekawa efektu końcowego bo ja mojemu też wiercę dziurę o ciurkadełko....

ja też już nie mogę się doczekać on ma ok 1,4
olga80 11:03, 01 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Tereniu, narysuj na kartce, jak idą obecne linie rabaty, gdzie taras i gdzie miejsce na kamień. Potrzebuję planu z góry koniecznie. Zaznacz najwasniejsze punkty. Może być odręczny rysunek.
Jutro M wraca do pracy. Może znajdę chwilkę na burzę mózgów

Iwonka chętnie skorzystam z Twojej pomocy.Od wczoraj mam gości,dziś jeszcze idę do pracy może dopiero wieczorem coś narysuję
olga80 11:06, 01 sie 2016

Flower1 napisał(a)

Mi się też bardziej podoba bez wierzby. Kamień piękny, tylko nie mów że go na działce wykopałaś Myślę, że fajnie jak ciuradełko byłoby w pobliżu tarasu a jak nie to zawsze jakąś piękną ławeczkę można obok postawić. Dobrze że chcesz go wkomponować w rabatę. Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy i uroczyste odpalenie ciuradełka.

U mnie na działce były 4 budynki gospodarcze po poprzednich właścicielach i taki kamień był w fundamentach jednego. Z tarasu oczywiście będzie widać i słychać kamień
olga80 11:07, 01 sie 2016

Dominika11 napisał(a)
róża piękna
tak jak Iwonka pisze zarzuć planem - będzie pełny pogląd

Wieczorem coś wrzucę
katel 16:22, 01 sie 2016

Marzy mi się taki kamień z wodą. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy
olga80 07:02, 02 sie 2016

Iwonko dopiero dziś znalazłam chwilkę na forum,wczoraj wieczorem był Pan od mebli kuchennych i zrobił mi taki mętlik w głowie,że już sama nie wiem czego chcę. Jak byś miała czas i ochotę to zobacz jak to wygląda rabata i ciurkadełko wg mnie nie idzie tego połączyć z rabatą. Myślałam aby zostawic taką wyspę obsadzoną trawą i kulkami ??
Rabata wzdłuż szmaragdów jeszcze nie jest do końca zagospodarowana dopiero się tworzy,przy tarasie są już nasadzenia