Tereniu, narysuj na kartce, jak idą obecne linie rabaty, gdzie taras i gdzie miejsce na kamień. Potrzebuję planu z góry koniecznie. Zaznacz najwasniejsze punkty. Może być odręczny rysunek.
Jutro M wraca do pracy. Może znajdę chwilkę na burzę mózgów
Mi się też bardziej podoba bez wierzby. Kamień piękny, tylko nie mów że go na działce wykopałaś Myślę, że fajnie jak ciuradełko byłoby w pobliżu tarasu a jak nie to zawsze jakąś piękną ławeczkę można obok postawić. Dobrze że chcesz go wkomponować w rabatę. Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy i uroczyste odpalenie ciuradełka.
U mnie na działce były 4 budynki gospodarcze po poprzednich właścicielach i taki kamień był w fundamentach jednego. Z tarasu oczywiście będzie widać i słychać kamień
Iwonko dopiero dziś znalazłam chwilkę na forum,wczoraj wieczorem był Pan od mebli kuchennych i zrobił mi taki mętlik w głowie,że już sama nie wiem czego chcę. Jak byś miała czas i ochotę to zobacz jak to wygląda rabata i ciurkadełko wg mnie nie idzie tego połączyć z rabatą. Myślałam aby zostawic taką wyspę obsadzoną trawą i kulkami ??
Rabata wzdłuż szmaragdów jeszcze nie jest do końca zagospodarowana dopiero się tworzy,przy tarasie są już nasadzenia