Iwonka dziurkę wiercił Janek,ale ma odpowiedni sprzęt kamień dziś już jest już wbetonowany, pompka tez już czeka myślę,że wkrótce będzie wielkie otwarcie
Dziewczyny jutro zrobię foty ale kamień narazie stoi czeka aż mu w nogach zaschnie co nie jest proste bo u nas codziennie pada.
Pracuję nad przedogródkiem dosłowny kamieniołom tam gdzie jest rabata idą fundamenty kamienne od starego domu dziś myślałam,że tam ducha wyzionę.
Obiecuję jutro fotki.
Po pierwsze, to nie musi być wielkiego otwarcia ciurkadełka. Pokaż, jak mu schnie
Normalnie, parsknęłam śmiechem Tereniu
Jak w przedogródku masz fundamenty, to moze nie walcz, tylko pomyślcie nad podwyższoną rabatą? Ja tak kompinuję tam, gdzie mam od starych drzew masę korzeni i nic nie mogę wsadzić. Też będę myślała o podwyższonej rabacie. Zrobię z cegły na 3-4 poziomy cegły i nasypię ziemi. Zawsze coś
Zbyszek dzwonił, ze mój kamień przewiercony, ale moje to maleństwo.
Tereniu, cały czas mi po głowie chodzi, że z takiego kamienia, jakbyś miała jeszcze jeden, fajna ławka by byłą wśród traw. Wystarczy z cegły lub kamienia wymurować nogi i na to położyć (umocować) płasko kamień. Widziałam taką ławkę i byłam zachwycona
hi hi wielkie otwarcie z szampanem i fetą na 100 par
Iwonko nie mogę tam podwyższyć rabaty musi tak zostać z kamieniami sobie poradzę a jak nie to poproszę M aby mi pomoc zorganizował.
Kamienia pewnie drugiego już nie będzie ten był w fundamentach starych ponad 100 letnich budynków. Wszystkie już rozebraliśmy i gruzy są wywiezione. Tego też chcieli wywieź,ale ja miłośniczka kamieni kazałam ten okaz zostawić. 5 lat czekał na swoją rolę w moim ogrodzie.