Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 09:27, 17 lis 2015

Flower1-Magda i mirkaka-Mirka - dziekuje i ciesze sie, ze Wam sie moje chryzantemki podobaja
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 09:33, 17 lis 2015

Dzisiaj u mnie taka pogoda, ze tylko spac sie chce, a szyby lzami sie zalewaja.

Bylam u Pszczolki we watku i poczytalam o rajskich jablonkach. Piekne sa. No i zaczynam kombinacje, gdzie by tu u mnie taka jablonke wcisnac. Wlasnie posadzilam czarny bez Black Beauty na miejsce krzewuszki (ktora powedrowala do Izy-Basilikum) i teraz zastanawiam sie nad jablonka. Miejsca brak. Chyba jednak przyjdzie mi poczekac, az plac zabaw z ogrodu zniknie. Juz nawet wiem, jaka chcialabym posadzic Na razie zanotowalam w notatniku.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 09:36, 17 lis 2015

kolorki mnie powaliły normalnie w tej szarówce za oknem musi to obłędnie wyglądać
pozdrawiam
Anda 09:42, 17 lis 2015

Kawa napisał(a)
kolorki mnie powaliły normalnie w tej szarówce za oknem musi to obłędnie wyglądać
pozdrawiam

Dzieki To fakt, kolorki ladnie graja za oknem. Musze o wiecej takich sie postarac.

Basilikum 13:37, 17 lis 2015

u nas tez sennie i popadalo. Ponoc ma juz zimniej byc.

A jablonka mi sie tez na liste chciejstw wpisala i do tego az 3 szt. Oczywiscie nie wiem jeszcze gdzie je posadzic. Nadmiar miejsca tez nie jest za dobry
Ewa777 14:52, 17 lis 2015

U ,mnie też szaro, ponuro i ciemno
Nie wiem, jakie jabłokni rajskie wydrałyście, ale moja bardzo mało miejsca zabiera i nawet nie robi dużego cienia.
bleebla 18:43, 17 lis 2015

też chialam wcisnąć gdzieś rajskie jabuszka, potrzebne mi są do ozdób świątecznych, no i problem mam ten sam co Ty
Malgosik 10:25, 18 lis 2015

Anda napisał(a)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i gratulacje Cieszę się, że zaglądacie i piszecie. Bardzo to miłe jest

Dla wszystkich odwiedzających wspomnienie z lata

ładne wspomnienie
co to za róża ta wysoka?
fajnie, piętrowo to poukładałaś
Anda 17:03, 18 lis 2015

Basilikum napisał(a)
u nas tez sennie i popadalo. Ponoc ma juz zimniej byc.

A jablonka mi sie tez na liste chciejstw wpisala i do tego az 3 szt. Oczywiscie nie wiem jeszcze gdzie je posadzic. Nadmiar miejsca tez nie jest za dobry

U nas w nocy wichura byla. Nawet moja chryzanteme w donicy przewrocila.

Od nadmiaru glowa nie boli Jakies miejsce na pewno znajdziesz, moze nawet rajski szpaler urzadzisz Ech, zazdraszczam...

Anda 17:05, 18 lis 2015

Ewa777 napisał(a)
U ,mnie też szaro, ponuro i ciemno
Nie wiem, jakie jabłokni rajskie wydrałyście, ale moja bardzo mało miejsca zabiera i nawet nie robi dużego cienia.

Dziekuje za zdjecia Ta ktora wybralam ma miec docelowo do ok. 3m szerokosci. Chyba rzeczywiscie bede musiala poczekac, az plac zabaw corci zniknie. To tylko jeszcze pare lat :/

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies