Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Warmia 21:15, 20 lis 2015

Anda napisał(a)
Marta, trzymam kciuki Fajnie masz z tą Gardenią, tak bliziutko

Aga, mój to na pewno taki normalny. U nas też nie ma wielkiego wyboru

Tak Ewcia on jest normalnie piękny Na Gardenii byłam pierwszy raz i to w ostatni dzień. Wielu rzeczy już nie widziałam, ale kupiłam trzy hortensje. Miały być wszystkie takie same. Jak zakwitły okazało się, że jedna jest inna.
Kasiek 21:16, 20 lis 2015

Ewa wlasnie dzisiaj widzialam w marketach, sa juz w kazdym sklepie u nas w roznych wielkosciach i roznych cenach. Najdrozsze byly po 16€.
Dwa lata temu bylam w Ulm na targach i tam byl niesamowity wybor w kolorach i ksztaltach. Pokazywalam fotki kwiatow u siebie na watku.
Anda 21:26, 20 lis 2015

Kasiek napisał(a)
Ewa wlasnie dzisiaj widzialam w marketach, sa juz w kazdym sklepie u nas w roznych wielkosciach i roznych cenach. Najdrozsze byly po 16€.
Dwa lata temu bylam w Ulm na targach i tam byl niesamowity wybor w kolorach i ksztaltach. Pokazywalam fotki kwiatow u siebie na watku.

Kasiu, u mnie na wsi są tylko te normalne Na targach lub w dużych szkółkach z pewnością jest większy wybór, np. w Kolonii lub w Bonn.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasiek 21:28, 20 lis 2015

Masz moze gdzies blisko Dehnera? Tam tez beda mieli ladny wybor.
amelia_b 21:33, 20 lis 2015

Ewciu a co tu u ciebie tak wiosennie,myślałam że ogrody pomyliłam
Anda 21:35, 20 lis 2015

Kasiek napisał(a)
Masz moze gdzies blisko Dehnera? Tam tez beda mieli ladny wybor.

Kasiu, ja i tak już nie mam miejsca. Dopiero jak się pozbędę placu zabaw będę mogła myślec o powiększeniu rabat.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 21:35, 20 lis 2015

no leje za oknem a ja zaraz w depresje wpadne, bo co wejde na jakis watek to tak pieknie wiosennie a u mnie blee.
Anda 21:36, 20 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Ewciu a co tu u ciebie tak wiosennie,myślałam że ogrody pomyliłam

No wiosny tegorocznej tu jeszcze nie pokazywałam Następnym razem pokaże wiosenne róże
Kasiek 21:38, 20 lis 2015

Ooooo Ewa to moze juz jest wiosna i mozesz nam juz teraz te roze pokazac
Anda 21:38, 20 lis 2015

Basilikum napisał(a)
no leje za oknem a ja zaraz w depresje wpadne, bo co wejde na jakis watek to tak pieknie wiosennie a u mnie blee.

Ja właśnie przeciwko tej depresji takie fotki wstawiam A jak wygladała wiosna u Ciebie? U Ciebie ładnie jest a nie blee.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies