Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

gobasia 08:40, 25 lis 2015

Mam podobną ,jest jeszcze mała .Z krzewuszkami mam małe doświadczenie ,niezabardzo wiem jak ciąć.Może dlatego powtórnie nie kwitną.Zerknij do mnie
wstawie fotki;D
Anda 08:42, 25 lis 2015

gobasia napisał(a)
Mam podobną ,jest jeszcze mała .Z krzewuszkami mam małe doświadczenie ,niezabardzo wiem jak ciąć.Może dlatego powtórnie nie kwitną.Zerknij do mnie
wstawie fotki;D

Juz lece
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
07_Rene 08:56, 25 lis 2015

Nadrobiłam zaległości, piękne zdjęcia Podobają mi się Twoje zestawienia roślin
Ja mam dwie krzewuszki, ale jakoś ich nie lubię, dlatego co roku przesadzam dalej od domu Może nie ujęły mnie dlatego, że na razie małe Z tego co pamiętam, to u mnie strasznie krótko kwitną
Anda 09:00, 25 lis 2015

07_Rene napisał(a)
Nadrobiłam zaległości, piękne zdjęcia Podobają mi się Twoje zestawienia roślin
Ja mam dwie krzewuszki, ale jakoś ich nie lubię, dlatego co roku przesadzam dalej od domu Może nie ujęły mnie dlatego, że na razie małe Z tego co pamiętam, to u mnie strasznie krótko kwitną

Dziekuje bardzo Moje zestawienia sa takie bardzo "z brzucha" a nie z "glowy".
Jedna moja krzewuszke tez wydalam. Mnie troche denerwuje ich takie "nieuczesanie". No i przez mocne przycinanie nie rosna zbyt duze. Moje tak do 1,5m, a wolalabym 2m. Za to po mocnym cieciu kwitna jak oszalale.
Piszesz, ze Twoje krotko kwitna? Tzn. jak dlugo? Bo moje tak ze 3 tygodnie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 09:01, 25 lis 2015

a ja jak swoją krzewuszkę przycięłam to wcale nie kwitła taka zdolna jestem
Anda 09:03, 25 lis 2015

iwka napisał(a)
a ja jak swoją krzewuszkę przycięłam to wcale nie kwitła taka zdolna jestem

Pewnie ja przycielas przed kwitnieciem, co? Przyznaj sie Krzewuszki przycinamy po kwitnieciu, czyli tak na poczatku lipca One kwitna na dwuletnich pedach.
iwka 09:07, 25 lis 2015

Anda napisał(a)

Pewnie ja przycielas przed kwitnieciem, co? Przyznaj sie Krzewuszki przycinamy po kwitnieciu, czyli tak na poczatku lipca One kwitna na dwuletnich pedach.

ha ha ha no a jak, wiosną sobie przycięłam, jak listków jeszcze nie miała

w przyszłym roku nie tnę!!! przez ten rok, tak ładnie sie zagęściła i podrosła, a była malutka Mam nadzieję, że pokaże na co ją stać
Anda 09:11, 25 lis 2015

iwka napisał(a)

ha ha ha no a jak, wiosną sobie przycięłam, jak listków jeszcze nie miała

w przyszłym roku nie tnę!!! przez ten rok, tak ładnie sie zagęściła i podrosła, a była malutka Mam nadzieję, że pokaże na co ją stać

Dobre choc to, ze sie zagescila. To bedzie symfonia kwiatow
jona 09:49, 25 lis 2015

Pomocna wymiana informacji o krzewuszkach, bo moja jakaś łysawa. Muszę więc przyciąć, ale dopiero po kwitnieniu
07_Rene 09:52, 25 lis 2015

Anda napisał(a)

Dziekuje bardzo Moje zestawienia sa takie bardzo "z brzucha" a nie z "glowy".
Jedna moja krzewuszke tez wydalam. Mnie troche denerwuje ich takie "nieuczesanie". No i przez mocne przycinanie nie rosna zbyt duze. Moje tak do 1,5m, a wolalabym 2m. Za to po mocnym cieciu kwitna jak oszalale.
Piszesz, ze Twoje krotko kwitna? Tzn. jak dlugo? Bo moje tak ze 3 tygodnie.

Nie zapisałam sobie, ale tak 2 tyg to max. Na razie są małe to nie powalają Dam im urosnąć trochę i wtedy zdecyduje czy ich nie wydać komuś