Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Filomena 16:46, 25 lis 2015

Dziweczyny, a do jakich potraw dodajecie rozmaryn?
Ja tylko do niektórych pieczystych, taki świeży z parapetu. Jakoś nie mogę się przekonać aby powiększyć jego zużycie kulinarnie.
Anda 17:07, 25 lis 2015

Filomena napisał(a)
Dziweczyny, a do jakich potraw dodajecie rozmaryn?
Ja tylko do niektórych pieczystych, taki świeży z parapetu. Jakoś nie mogę się przekonać aby powiększyć jego zużycie kulinarnie.

Do kartofli gotowanch i pieczonych, do pizzy, do soli (sol z rozmarynem), do masla (maslo z rozmarynem i czosnkiem), do foccacia. Do miesa to juz napisalas

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
waldek727 11:12, 26 lis 2015

Anda napisał(a)

Tutaj na forum widziałam przekładane masą z mascarpone. Marchewkowe ciasta są mniej kaloryczne i bardzo sycące. Bardzo je lubię

A czy możesz Ewciu załączyć swój przepis do ciasta marchewkowego?
mirkaka 17:01, 26 lis 2015

Anda napisał(a)

Mirko, to jest rozmaryn

No popatrz, tak właśnie mi się wydawało, ale ja rozmaryn miałam wiele lat w doniczce w domu i nigdy mi nie zakwitł, w końcu chyba go przelałam i padł. Zimuje Ci w gruncie?
mirkaka 17:09, 26 lis 2015

Już doczytałam najpierw zareagowałam na Twoją odpowiedź a potem czytałam resztę.
Mixtoorka 19:34, 26 lis 2015

Anda napisał(a)
Coś tu ostatnio na forum czytałam, że ciasto marchewkowe zdobywa coraz więcej fanów. Również jestem fanka i nawet kiedyś córce zrobiłam na urodzinki

To tak w zastępstwie fotek ogrodowych

Rewelacja. Chyba w końcu się skuszę i upiekę. Ależ Ty robisz piękne te zdjęcia torcik też i córunia słodka malutka jeszcze
Anda 21:18, 26 lis 2015

Flower1 napisał(a)

Ale czadowy torcik ,zdolna mama !

Dzięki, smaczny był rownież
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:19, 26 lis 2015

laurowisnia napisał(a)

Czytałam, że wogóle tego nie lubi, a zaglądałaś czy ma pączki?
Ja pierwsze swoje kupiłam na wiosnę tego roku. To są jednak mikruski przy Twoim.

No to niedobrze. Muszę mu się dokładnie przyjrzeć. Dzięki za info
Dominika11 21:19, 26 lis 2015

wow jaki tort
amelia_b 21:22, 26 lis 2015

waldek727 napisał(a)

A czy możesz Ewciu załączyć swój przepis do ciasta marchewkowego?
Walduś u Ewci to marchewki lukrowane,umiesz takie?
Ewcia tort cudny,i moje ukochane pistacje tam widzęa