Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 12:02, 18 kwi 2018

malgol napisał(a)

Ale piękny! Ciekawa jestem jak będzie wyglądał kwitnący
U siebie nie udało mi się tego zobaczyć...w ubiegłym sezonie w ogóle nie kwitł( tzn wcale nie kwitł od posadzenia sadzonek Może wiesz czemu?

Moze ma za malo slonca? U mnie wszystkie kwitna, i te male i te duze, ale wszystkie rosna na sloncu.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malgol 12:07, 18 kwi 2018

No ponoć przywrotnik rosnie wszędzie!? to jak to z nim? U mnie rosnie od zachodu i fakt,słońca ma niedużo, ale sadziłam go tam specjalnie bo ponoc niewymagający
Anda 12:10, 18 kwi 2018

No niby rosnie wszedzie, ale sama widzisz. Ponoc orliki tez sie wszedzie wysiewaja, a u mnie lipa
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 12:16, 18 kwi 2018

Ja dopiero przywrotnik zaprosiłam do siebie, zobaczymy jak sobie będzie radził
iwka 12:22, 18 kwi 2018

Przywrotnikiem też się zachwycam Pięknie Ewciu Tulipany u mnie chyba się wyrodziły już, jakieś takie mizerne, 3 rok i o połowę mniejsze

Doradź mi proszę jakiegoś miskanta, miejsce słoneczne, ma być z tych wyższych, tak 1,7-2m i jakiś taki fontannowy pokrój.
12:40, 18 kwi 2018
nie wiem co z tym przywrotnikiem ..teraz jakis bum na niego )) ale mi tez chodzi po głowie od zeszłego roku ...jeszcze nie mam bo nie wiem jak on rosnie .

Ewo czy on sie rozrasta rozłogami gdzie chce ...czy jest zwarty i kępiasty ...łatwy w opanowaniu ? i jaki jest wysoki u ciebie jak nie kwitnie i jak kwitnie ...napisz prosze wszystko co wiesz o nim))

anbu 12:42, 18 kwi 2018

Achhhh cudne zdjęcia
anulajda 12:50, 18 kwi 2018

Witaj Ewo kfiotki piękne pooglądałam u Ciebie to wypadało by się grzecznie przywitać
Twój wątek jest wielką kopalnią wiedzy i pięknych zdjęć

Pozdrawiam
Dominika11 13:36, 18 kwi 2018

Anda napisał(a)
ale cudeńko
asiak 13:45, 18 kwi 2018

Ewuniu, przyznasz, że wiosna to najpiękniejsza pora roku? A jeszcze w takim ogrodzie jak Twój, pięknie