Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Zana 15:42, 18 kwi 2018

Anda napisał(a)

Cuuuuudowne
A ja tego Twojego przywrotnika epipsila w PL nie mogę dostać. Już od dwóch lat na niego poluję przez Ciebie. Mam mollis i go bardzo, bardzo lubię, ale chciałabym ten niższy.
Anda 15:51, 18 kwi 2018

Zana napisał(a)

Cuuuuudowne
A ja tego Twojego przywrotnika epipsila w PL nie mogę dostać. Już od dwóch lat na niego poluję przez Ciebie. Mam mollis i go bardzo, bardzo lubię, ale chciałabym ten niższy.

Anulko, dwie dziewczyny z forum dostaly ode mnie nasionka tego przywrotnika, ale nie wiem, czy cos z nich skiekowalo.
Szkoda, ze nie mieszkasz blizej, mam pelno siewek. Poza tym chce go podzielic, bo juz duzy sie zrobil. Do PL to chyba jednak za dluga droga i nie przezyje podrozy poczta. Jesli bedziesz kiedys przejazdem w poblizu, to Ci go ukopie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wiolka5_7 15:54, 18 kwi 2018

Piękne fotki u ciebie
JoannaDe 15:59, 18 kwi 2018

Co do Ciebie zajrzę to zachwycam się fotami. Pięknie potrafisz uchwycić swój ogród.

Anda napisał(a)

Nawet zwykły trawnik w Twoim obiektywie wygląda cudnie.

Pozdrawiam

Waclaw 16:28, 18 kwi 2018

AgataM napisał(a)
Witaj Ewuniu Jesteś niesamowitą kobietą. Nie dość, że masz sielsko- anielski ogród ( cudowne kompozycje kwiatów i krzewów), perfekcyjnie zadbany, to jeszcze świetnie innym doradzasz, podpowiadasz, rysujesz projekty .
Dobroć na każdym kroku. Chylę czoła Pozdrawiam gorąco

Podpisuję się obiema rękami
AsiaK_Z 16:37, 18 kwi 2018

Zostawiam ochy i achy.... i pozdrowienia
Anda 17:52, 18 kwi 2018

Dziekuje serdecznie wszystkim i ciesze sie ze fotki Wam sie spodobaly

Mrokasiu, sasanki u Justyny eee_tam piekne i duze, obejrzyj koniecznie i zapros do siebie

Agato, oj, az taka super nie jestem na pewno i pomagam tylko troche. Tu na forum sa osoby bardziej zaangazowane Witaj u mnie i dziekuje bardzo za Twoj przemily wpis. Bardzo cieplo tak w okolicach serducha mi sie zrobilo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
_Martini_ 18:07, 18 kwi 2018

Piękne ujęcia, bajkowe! Drzewa owocowe w tej fazie są cudne.
Kokesz 19:23, 18 kwi 2018

Anda napisał(a)

Tulipany potrzebuja porzadnego nawozenia, a nowsze odmiany im bardziej wymyslne, tym slabsze. Producenci ida w ilosc, a nie jakosc

Piękna wiosna u Ciebie...aż dech mi zaparło z wrażenia

A czym i kiedy nawozisz tulipany?
Anda 19:31, 18 kwi 2018

_Martini_ napisał(a)
Piękne ujęcia, bajkowe! Drzewa owocowe w tej fazie są cudne.

Uwielbiam ta faze i szkoda, ze tak szybko przemija.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies