Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 14:07, 20 lip 2018

abiko napisał(a)
Nie wiem jak to robisz, że ci tak pięknie róże rosną w donicach.
Mój MW jakiś dziwny, chyba na zimę go zetnę do ziemi.
I choruję.. wywaliłam wczoraj kolejną.. nie wiem co im dolega.

Aga, masz fotki? Pokaż co jest nie tak.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 14:27, 20 lip 2018

Ewuniu jak pięknie Ci kwitnie MW. Moje w donicy mają przerwę
U mnie chorują China Girl, ale w zeszłym roku też łapały czarną plamistość. Chyba taki ich urok
abiko 14:30, 20 lip 2018

Anda napisał(a)

Aga, masz fotki? Pokaż co jest nie tak.

Nie mam już ją wywaliłam. Rosła, kwitła, potem złapała mączniaka i zaczęły się dalsze problemy. Opadły wszystkie liście, a ładyga zrobiła się brązowa.. gdy ją wyjmowałam wyszła bez problem odrywając się od reszty korzeni. Wywaliłam..
Ale to nie MW..
MW zrbię Ci dzisiaj.. ona już rośnie w gruncie, ale pokrój krzaka daje dużo do życzenia..
14:31, 20 lip 2018
Anda napisał(a)
Ok, to lecimy dalej

Justyno eee_tam, LO dla Ciebie Była już prawie goła, bo niezwykle wcześnie złapała czarną plamistość. Teraz znów ma listki.

obejrzałam dzięki super moja bedzie na ścianie rozpieta ...zaczynam sie przyzwyczajać do bezlistnych gałązek ...byle tylko kwitła zgodnie z moimi oczekiwaniami az do zimy
Makao_J 15:22, 20 lip 2018

Ja nie planowałam rutewki kupować ale te białe kulki i świadomość że ciężko dostać takie cuda w nasze okolicy skusiłam się. Oby mi rosła zdrowo. Ta fioletowa mi rośnie.

Patrzę że hibiskusy już Ci kwitną. Ja czekam na pierwsze kwiaty u swojego błotnego. Jestem ich baaardzo ciekawa. Pąki zawiązał. I to sporo. Ciekawe czy takie duże będą jak piszą.
Anda 16:05, 20 lip 2018

asiak napisał(a)
Ewuniu jak pięknie Ci kwitnie MW. Moje w donicy mają przerwę
U mnie chorują China Girl, ale w zeszłym roku też łapały czarną plamistość. Chyba taki ich urok

China Girl nie znam kompletnie. Widzialam je tylko u Ciebie. Szkoda, ze choruja. Jak sie nie poprawia to mozesz je wymienic na Hansestadt Rostock
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:06, 20 lip 2018

abiko napisał(a)

Nie mam już ją wywaliłam. Rosła, kwitła, potem złapała mączniaka i zaczęły się dalsze problemy. Opadły wszystkie liście, a ładyga zrobiła się brązowa.. gdy ją wyjmowałam wyszła bez problem odrywając się od reszty korzeni. Wywaliłam..
Ale to nie MW..
MW zrbię Ci dzisiaj.. ona już rośnie w gruncie, ale pokrój krzaka daje dużo do życzenia..

Moze ta pierwsza byla zle zokulizowana, zla podkladka itp.

Czekam na fotke MW
Anda 16:06, 20 lip 2018

eee_taam napisał(a)

obejrzałam dzięki super moja bedzie na ścianie rozpieta ...zaczynam sie przyzwyczajać do bezlistnych gałązek ...byle tylko kwitła zgodnie z moimi oczekiwaniami az do zimy

Oj, to nie wiem, czy podola, bo Ty masz wysokie oczekiwania
Anda 16:07, 20 lip 2018

Makao_J napisał(a)
Ja nie planowałam rutewki kupować ale te białe kulki i świadomość że ciężko dostać takie cuda w nasze okolicy skusiłam się. Oby mi rosła zdrowo. Ta fioletowa mi rośnie.

Patrzę że hibiskusy już Ci kwitną. Ja czekam na pierwsze kwiaty u swojego błotnego. Jestem ich baaardzo ciekawa. Pąki zawiązał. I to sporo. Ciekawe czy takie duże będą jak piszą.

Dobrze, ze sie skusilas, czasem trzeba

Jak paki sa to bedzie dobrze
paulina_ns 16:26, 20 lip 2018

Ale piękna u Ciebie MW u mnie obydwie mają przerwę śliczne zdjęcia ogrodu, piszesz,że u Ciebie dzisiaj upały? U nas w końcu bez deszczu i słońce świeci