Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 14:05, 06 wrz 2018

eee_taam napisał(a)

zdjęcia oglądałam chyba z 5 razy ....ale powiedz mi co to jest ..to rózowe/fioletowe?

Tu powinien byc Stachys grandiflora.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
14:18, 06 wrz 2018
Anda napisał(a)

Uwierz na slowo, ta jedna jablon jest na ta powierzchnie wystarczajaca

mówisz ))

ze dwa albo 3 jakiej kolumnowe bym wcisnęła ...chyba
malgorzata_s... 14:20, 06 wrz 2018

Piękny ten górski ogródRozchodniki masz ślicziaste. Te betonowe ogrody mojemu synowi by się podobały bo kiedyś zamiast trawy asfalt mi proponował
14:20, 06 wrz 2018
Anda napisał(a)

Tu powinien byc Stachys grandiflora.

a czyściec ...doiero sie z nim zapoznaje kupiłam w lipcu cotton candy i hummelo. cotton nadal kwitnie ..pojedynczymi ale jednak ...wiec dobrze sie zapowiada
14:21, 06 wrz 2018
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękny ten górski ogródRozchodniki masz ślicziaste. Te betonowe ogrody mojemu synowi by się podobały bo kiedyś zamiast trawy asfalt mi proponował

mój mówi ze jedna wierzba by nam starczyła

Anda 14:25, 06 wrz 2018

eee_taam napisał(a)

mówisz ))

ze dwa albo 3 jakiej kolumnowe bym wcisnęła ...chyba

Nie, naprawde, caly ogrod by byl zagracony Brakowaloby tam oddechu.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:26, 06 wrz 2018

Hehe, moj M tez tak kiedys mowil Cale szczescie zmienil zdanie, ale w ogrodzie bardzo rzadko pomaga.
Anda 14:27, 06 wrz 2018

eee_taam napisał(a)

a czyściec ...doiero sie z nim zapoznaje kupiłam w lipcu cotton candy i hummelo. cotton nadal kwitnie ..pojedynczymi ale jednak ...wiec dobrze sie zapowiada

To ciekawa jestem co powiesz w przyszlym roku. Czysciec tez mi sie podoba.
malgorzata_s... 14:32, 06 wrz 2018

Synuś nie lubi kosić trawnika to dlatego. Właśnie taką miał wizję jak ten ogród z donicami. Zaasfaltuj i postaw sobie donice.Jego narzeczona kocha ogrod i chce mieć własny więc chyba musi mu się wizja odmienić
14:34, 06 wrz 2018
Synuś nie lubi kosić trawnika to dlatego. Właśnie taką miał wizję jak ten ogród z donicami. Zaasfaltuj i postaw sobie donice.Jego narzeczona kocha ogrod i chce mieć własny więc chyba musi mu się wizja odmienić

mój przynajmniej w tym roku kosił ...czasem nawet sam z siebie bez przypominania

nawet ogłosiłam w rodzinie sukces wychowawczy...albo starośc bo nie wiem na co zwalić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies