Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

sylwia_slomc... 18:44, 13 sty 2016

Tak na wszelki wypadek gdybyś nie wiedziała to napiszę , że lwia paszcza jest bylinką i ścina się ją , a wiosną odbija od korzenia
Warmia 19:09, 13 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Tak na wszelki wypadek gdybyś nie wiedziała to napiszę , że lwia paszcza jest bylinką i ścina się ją , a wiosną odbija od korzenia

A to niespodzianka. Ja nie wiedziałam. A jeżeli jej nie wywaliłam to znaczy, że wiosną mam ją ciachnąć i ona odbije, czy trzeba było zrobić to jesienią?
eda 19:47, 13 sty 2016

Machać przyszłam hi hi pomachać i czytam że temat przewodni to nasiona ja jeszcze w lesie może coś samo mi wyjdzie wiosną ? buziolki zostawiam
Jana 19:48, 13 sty 2016

Ciekawa jestem co w tym roku wysiejesz , u mnie nie urosła lwia paszcza, oczywiście to wina nasion
Anda 20:23, 13 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie wiedzialam, ale cos tam podejrzewalam, bo juz ktos pisal, ze one potrafia przezimowac To mam nadzieje, ze nie bede musiala kupowac nowych. Dziekuje za informacje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:23, 13 sty 2016

eda napisał(a)
Machać przyszłam hi hi pomachać i czytam że temat przewodni to nasiona ja jeszcze w lesie może coś samo mi wyjdzie wiosną ? buziolki zostawiam

Ja tez w lesie Tzn. na liscie juz cos tam jest, ale nie w koszyku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:26, 13 sty 2016

Jana napisał(a)
Ciekawa jestem co w tym roku wysiejesz , u mnie nie urosła lwia paszcza, oczywiście to wina nasion

Na pewno wysieje pomidory i ogorki na oknie, chce jeszcze kalarepe, marchewke i cebule, i pietruszke, i bocwinke, ale to prosto do warzywnika. Jak bede siala orliki w kwetniu to juz pewnie bedzie za pozno? Czy nie?
Warmia 21:34, 13 sty 2016

Anda napisał(a)

Nie wiedzialam, ale cos tam podejrzewalam, bo juz ktos pisal, ze one potrafia przezimowac To mam nadzieje, ze nie bede musiala kupowac nowych. Dziekuje za informacje

To jak moje przezimują to trochę tego będzie. Ciekawe, czy można je dzielić.
Warmia 21:40, 13 sty 2016

Anda napisał(a)

Na pewno wysieje pomidory i ogorki na oknie, chce jeszcze kalarepe, marchewke i cebule, i pietruszke, i bocwinke, ale to prosto do warzywnika. Jak bede siala orliki w kwetniu to juz pewnie bedzie za pozno? Czy nie?

Orliki kiedyś siałam i mi cholery jedne nie wyrosły
Ja mam jeszcze szczypiorek, który nie ścinany pięknie kwitnie

Kasya 21:41, 13 sty 2016

No wlasnie, co to za szczypiorek i skad nasionka ?