Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 19:09, 23 sty 2016

anabuko1 napisał(a)
Oj, tam, oj tam.
Ja też z chęcią obejrzałabym:0
Jutro spróbuj złapać tą wenę, zrób i nam pokaż
Pozdrowionka

Weny nie zlapalam, za to mnie zlapal jakis wirus Siedze z bolem gardla, plecow i pociagam nosem.

Sylvana napisał(a)
Ewo masz swój raj
Pięknie jest u Ciebie...
Takich róż nie będę miała za sto lat

To tylko dlatego, bo takich nie chcesz

mira napisał(a)
Piękne masz te róże i cudowne towarzystwo dla nich, ach te biale lwie paszki wspaniale - mam calą torebkę do wysiania

Ja przywrotnikowi przy różowych różach powiedziałam nie, teraz będę testować czyśca, połączenie szarego z różem, a przywrotnik dałam pod Pilgrim - ciekawa jestem efektu.

Pokazuj te róże cudne.

pozdrawiam

Lwie paszcze zdecydowanie dodaja uroku kazdej kompozycji. Twoje nowe kompozycje na pewno beda piekne. Juz gdzies widzialam takie szare z rozowym i pieknie to wygladalo. Przywrotnika pod Pilgrimem jestem bardzo ciekawa

hanka_andrus napisał(a)
Ja takich pączkowych róż nie mogę mieć, z uwagi na wilgotność właśnie.
Najlepiej sprawdzają się u mnie te, które same gubią płatki. A najlepiej te niskie, okrywowe.
Nie mam możliwości chodzić specjalnie na pączków otwieranie.

Haneczko, gdybym tak nie lubila tej rozy, to tez by mi sie nie chcialo jej pomagac w rozkwitaniu. Jednak dla tego zapachu to robie Gdybym miala troszke wiecej miejsca, to posadzilambym rugosy. Wiele z nich pieknie, dziko pachnie i maja niepelne kwiaty.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 19:11, 23 sty 2016

Co za zmiana image
Anda 19:13, 23 sty 2016

Prawda? Dystyngowana ze mnie dama
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 19:16, 23 sty 2016

Troszku żeś się postarzała
Anda 19:17, 23 sty 2016

Wieku kiedyś już nie ukryjesz. Na nic kremy i masaże
Juzia 19:18, 23 sty 2016

Hahahahaha!!!!
AsiaK_Z 19:22, 23 sty 2016

Ja tej, ale spoważniałaś Już siem bojam
Sylvana 19:26, 23 sty 2016

Anda napisał(a)

To tylko dlatego, bo takich nie chcesz

Pewnie, że chcę....tylko dla mnie róże to wyższa szkoła jazdy i u mnie by się zmarnowały.

Teraz jesteś angielską damą?
Kobieta zmienną jest...ale aż tak?
Anda 19:26, 23 sty 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Ja tej, ale spoważniałaś Już siem bojam

No mam nadzieję
Anda 19:27, 23 sty 2016

Sylvana napisał(a)

Pewnie, że chcę....tylko dla mnie róże to wyższa szkoła jazdy i u mnie by się zmarnowały.

Akurat Weź rugosy albo alby. One w ogóle nie trzeba dbać.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies