Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 11:35, 11 cze 2021

Mala_Mi napisał(a)
Zaglądam
Pozdrawiam
Róża piękna, do moich jeszcze daleka droga ale mi sie nie spieszy

Róża dziękuje Pozdrawiam również
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:37, 11 cze 2021

MiluniaB napisał(a)

Ja również posadziłam konwalniki do donicy i jestem ciekawa jak będą rosły. One bez problemu przezimują czy chowasz donice?

Irys na pewno wart podziwiania

Konwalnikiem bez problemu zimują. Moich donic nie chowam, tylko przysuwam do ściany w cieniu. Danusia ma dużo konwalnikow w Bukszpanowym. Myślę, że i w donicy u Ciebie przezimują. Tylko całkiem sucho zimą mieć nie mogą, bo są zimozielone.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 11:54, 11 cze 2021

aaaaa
ładene te różyczki bardzo
ss już dawno mnie kusi chociaż ja właściwie nieróżana jestem
wiesz

śliczne ma kkffffiatuuszzkkki

podziwiam
malgol 12:05, 11 cze 2021

Anda napisał(a)
Ok, jutro jest dzisiaj, czas na fotki

Mój mini-warzywnik i pracowity pan kos

Ewo, zdradź mi co masz pod doniczkami w warzywniku? to patent na coś ,który u ciebie przeoczyłam ?
A kos zupełnie jak mój Janek
Róże jak zawsze piękne u Ciebie Jesteś Matką Chrzestna mojej Munsted Wood a ona tez szykuję się być piękna w tym roku
inka74 14:37, 11 cze 2021

Jak ładnie ci kwitną już róże, moje ulubione
Basilikum 15:14, 11 cze 2021

Anda napisał(a)

bo są zimozielone.

zimoczarne hihih
KasiaBawaria 16:23, 11 cze 2021

Nie dojrzalam- kwitl ci juz mak?
Anda 17:39, 11 cze 2021

Kawa napisał(a)
aaaaa
ładene te różyczki bardzo
ss już dawno mnie kusi chociaż ja właściwie nieróżana jestem
wiesz

śliczne ma kkffffiatuuszzkkki

podziwiam

Dzięki Kamilko SS ma jeszcze bardzo dużo pąków, naprawdę warto ją mieć
Anda 17:43, 11 cze 2021

malgol napisał(a)

Ewo, zdradź mi co masz pod doniczkami w warzywniku? to patent na coś ,który u ciebie przeoczyłam ?
A kos zupełnie jak mój Janek
Róże jak zawsze piękne u Ciebie Jesteś Matką Chrzestna mojej Munsted Wood a ona tez szykuję się być piękna w tym roku

Patent na kota sąsiadów, żeby sobie toalety nie robił Jak rośliny podrosną to je wyjmę, a teraz miejsce zajmują.

MW cudna…i ten zapach Ale mamy w szkółce teraz nowość - różę Königin Marie. Ta ma zapach jak w perfumerii. Chyba najsilniej pachnąca róża z wszystkich Kordesa jakie znam Bardzo ładna, jestem ciekawa jak się będzie rozwijać.
Anda 17:45, 11 cze 2021

inka74 napisał(a)
Jak ładnie ci kwitną już róże, moje ulubione

Tak, już mogę się napawać zapachem Muszę obejrzeć Twoje bo dawno nie byłam. Na pewno jest dużo zmian, to już widziałam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies