Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

gobasia 11:54, 18 lut 2016

EWo.Jeśli kulkujesz te róze ,to brzeg przygietej gałązki wtykasz do ziemi, czy tylko mocujesz( głupie te moje pytania ale jakoś nie mogę załapać-przepraszam),a może narysuj jakiś schemacik
Anda 12:00, 18 lut 2016

Basiu, tylko przymocowuje, przywiązuje do jakiejś podpórki albo do ogrodzenia. One nie musza iść tak całkiem kulkowato, ważne, żeby trochę w poziomie były. Jeśli przygniesz do ziemi i zakopiesz, to wypuści korzonki i będzie druga róża Ewa frezja pokazywała ostatnio zdjęcia swojej przygietej róży, zaraz poszukam.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 14:52, 18 lut 2016

ja nie jestem ranny ptaszek z wyboru
maczke rogowa kupilam dzis
gobasia 15:20, 18 lut 2016

Anda napisał(a)
Basiu, tylko przymocowuje, przywiązuje do jakiejś podpórki albo do ogrodzenia. One nie musza iść tak całkiem kulkowato, ważne, żeby trochę w poziomie były. Jeśli przygniesz do ziemi i zakopiesz, to wypuści korzonki i będzie druga róża Ewa frezja pokazywała ostatnio zdjęcia swojej przygietej róży, zaraz poszukam.

dziękuję
MirellaB 15:56, 18 lut 2016

Zaglądam i pozdrowienia zostawiam
frezja 17:00, 18 lut 2016

Anda napisał(a)

miło,że może się komuś przydać mój instruktaż.Gałązki u mnie są przyszpilone do ziemi,ale z nią się nie stykają.
katel 18:52, 18 lut 2016

Ewo czy Ty gdzieś już umieszczałaś swoje Top10 dotyczące róż a może dopiero masz zamiar? Chętnie bym pooglądała .
Kasiek 19:22, 18 lut 2016

Ewa wlasnie w tym sek, ze moje roze juz ruszyly i to ostro Zamierzam je kulkowac za jakies 2 tygodnie, myslisz ze to jeszcze za wczesnie?
Milka 09:05, 19 lut 2016

Anda napisał(a)
Tak wygląda obecnie moja Stipa tenuissima

Chyba przeżyła i będzie co dzielić.

Ewidentnie zyje.
Rok temu dziekilam stipy w marcu, wszystkie daly rade, scielam tez suche, bo wypuscila nowe, zielone. W tym roku zrobie tak samo. Bo przeciez to suche nie bedzie ozdoba, wiec moze tez tak zrobisz, bo skubanie to u mnie nie wchodzi w rachube
Anda 17:27, 19 lut 2016

Basilikum napisał(a)
ja nie jestem ranny ptaszek z wyboru
maczke rogowa kupilam dzis

Super. Ja mam jeszcze wiórki z zeszłego roku. W marcu będę ja dawać na rabaty, razem z kompostem. Mączka się szybko rozkłada, możesz ja w kwietniu wysypać.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies