Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

20:23, 01 wrz 2015
dobrze że juz nas ten niezwykły halny niesięga...a ciekawi mnie czy nasz halny te z tak znosiłyście źle?
Kasiek 20:27, 01 wrz 2015

eee_taam napisał(a)
dobrze że juz nas ten niezwykły halny niesięga...a ciekawi mnie czy nasz halny te z tak znosiłyście źle?

Tez. Mnie wszystkie silne wiatry wylaczaja z normalnego funkcjonowania...
Basilikum 20:28, 01 wrz 2015

ja miszkalam blisko Sudetow ale nigdy nie mialam pojecia, ze cos takiego jak Halny moze powodowac bole glowy. Wiem, ze tu duzo osob cierpi z powodu Föna. Jedne mniej inne bardziej. Tu nie mieszkam tez calkiem blisko Gor. kasia chyba blizej. Ja mam do Alp w lini prostej jakies 100 km chyba do Bawarskiego Lasu z 50.
Basilikum 20:42, 01 wrz 2015

a z tym hanym to jest jeszcze tak, ze ten wiatr wieje w Alpach a u nas nie drgnie nawet listek a ja i tak wiem, ze Fön jest.
Anda 20:53, 01 wrz 2015

Warmia napisał(a)
Ewcia, nie wiem o czym gadacie, ale zaglądam, macham i pozdrawiam. U nas deszcz zapowiadają na noc, więc zobaczymy. Zdjęcia deszczowe cudne. Twój ogród wygląda pięknie pada czy świeci słońce

Dziewczyny już wytłumaczyły Alpejski halny zwany Föhn. Hula po części Bawarii i powoduje bóle głowy. Całe szczęście mieszkam w innej części Niemiec.

Deszcz już posłałam na wschód i mam nadzieje, że dojdzie do Ciebie.

Dzięki za komplement. Bardzo mnie cieszy

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:54, 01 wrz 2015

Basilikum napisał(a)
a z tym hanym to jest jeszcze tak, ze ten wiatr wieje w Alpach a u nas nie drgnie nawet listek a ja i tak wiem, ze Fön jest.

I Ty tak bez tabletek dajesz radę... Mocna jesteś

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 21:07, 01 wrz 2015

Jakos daje. Jak glowa boli die spac albo pracowac, cos robic, by nie myslec. Albo lapie za kije i do lasu na trening.
No teraz tez z ksiazka.

A deszczu jeszcze nie ma
Warmia 21:13, 01 wrz 2015

Ja wiatru też nie lubię. Nie wiem czy halny, czy inny czort, ale głowa to mnie zaczyna boleć z dwa dni wcześniej Od razu wiem, że idzie zmiana pogody.
Anda 21:14, 01 wrz 2015

U mnie podobnie. Ostatnio nawet zaczynają mnie kości palców dłoni boleć jak pogoda ma się zmienić. Starość nie radość

Warmia 21:21, 01 wrz 2015

Anda napisał(a)
U mnie podobnie. Ostatnio nawet zaczynają mnie kości palców dłoni boleć jak pogoda ma się zmienić. Starość nie radość

Mnie wczoraj kręciło w łokciu, a jutro ma padać. Wiedziałam, że coś się święci.