Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 12:03, 31 sie 2015

Eda, ale masz sliczna coreczke Takiego zawilca tez chce, tylko w inne miejsce. Masz tam slonecznie czy polcien?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Pszczelarnia 13:24, 31 sie 2015

eda napisał(a)

Wiesz Ewcia pomysł jest dobry tylko weź pod uwagę że one lubią też mieć dla siebie miejsca wstawię Ci fotkę moich teraz mają drobne kwiaty przez suszę i potrafią jeszcze większe urosnąć i dość dużo liścia mają Moje nie są białe ale na pewno tak będą Twoje rosły

Edo ale zawilce, o których mówi Anda to inny gatunek.
Andy to jest mieszańcowy (hybryda), a te na Twoim zdjęciu to pajęczynowaty.

Mają inną wysokość i ekspansywność.
Jana 22:54, 31 sie 2015

eda napisał(a)

Wiesz Ewcia pomysł jest dobry tylko weź pod uwagę że one lubią też mieć dla siebie miejsca wstawię Ci fotkę moich teraz mają drobne kwiaty przez suszę i potrafią jeszcze większe urosnąć i dość dużo liścia mają Moje nie są białe ale na pewno tak będą Twoje rosły

ładna ta rabatka
Anda 15:35, 01 wrz 2015

Jana napisał(a)
ładna ta rabatka

Eda się na pewno ucieszy, gdy to przeczyta, bo to jej rabatka

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 15:39, 01 wrz 2015

Zostaje więc przy Honorinie Jobert i niech się dzieje wola nieba

Dzisiaj u mnie jest tak:

Jesień się zbliża.

eda 15:40, 01 wrz 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Edo ale zawilce, o których mówi Anda to inny gatunek.
Andy to jest mieszańcowy (hybryda), a te na Twoim zdjęciu to pajęczynowaty.

Mają inną wysokość i ekspansywność.

Dziękuję Ewcia z Pszczelarni oglądałam go w gogle i wydał mi się podobny zwracam honor i buziaki
eda 15:42, 01 wrz 2015

Anda napisał(a)

Eda się na pewno ucieszy, gdy to przeczyta, bo to jej rabatka

pewnie że się cieszę dziękuję Jana i buziaki dziewczynki
eda 15:43, 01 wrz 2015

Anda napisał(a)
Zostaje więc przy Honorinie Jobert i niech się dzieje wola nieba

Dzisiaj u mnie jest tak:

Jesień się zbliża.

To super ale masz fajnie u mnie ukrop znów zapowiadają zmiany ...śliczne fotki deszczowe
Kuba 15:45, 01 wrz 2015

A ja chyba w kółko sprobowałabym dać coś o innym pokroju liścj, jakieś szable- może trawy, albo chociaż inny kolor liści, bo zawilec jak dla mnie to będzie dalej podobne w podobnym i może się zlać z tłem...to takie moje luźne mysli...
Anda 15:45, 01 wrz 2015

Do PL też przyjdzie ochłodzenie. Wreszcie trochę odsapniecie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies