Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Basilikum 20:41, 23 kwi 2016

ten potforek wyglada jak rozyczka mi sie podoba, a jak lepiej wyglada niz w rzecywistosci to calkiem wina Twojego suer fotograficznego talentu
mam tez nowa rozyczke
Anda 20:45, 23 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
ten potforek wyglada jak rozyczka mi sie podoba, a jak lepiej wyglada niz w rzecywistosci to calkiem wina Twojego suer fotograficznego talentu
mam tez nowa rozyczke

Już nie będę źle pisać o moim potworku, bo jeszcze mu przykro będzie Jak następne rozkwitną, to zrobię fotki komórką
A jaką masz różyczkę? Fotki jakieś som? Idę sprawdzić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
20:51, 23 kwi 2016
Anda napisał(a)

Fajnie, że się podobają. Te tulipki maja kolor świeżej mielonki wieprzowej Poczekam aż się reszta otworzy, może tylko ten jeden tak się wygłupił

aleś wymyśliła kolor przyjdę na foty ...znaczy często przychodze sobie po cichaczu
Anda 20:55, 23 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

aleś wymyśliła kolor przyjdę na foty ...znaczy często przychodze sobie po cichaczu

No tak mi się od razu skojarzył i moje rozczarowanie było wielkie Przychodź, zapraszam, nawet i po cichaczu jak musisz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kosolka 20:59, 23 kwi 2016

Anda napisał(a)

Jak następne rozkwitną, to zrobię fotki komórką

Katkak 06:59, 24 kwi 2016

Anda napisał(a)

Mam nadzieję, że będziecie zadowolone, bo potem będzie na mnie

Jak kto ładniejszy to wszystko na niego - jak mawia moja koleżanka .
07_Rene 09:01, 24 kwi 2016

Anda napisał(a)

Mam nadzieję, że będziecie zadowolone, bo potem będzie na mnie

Ja tez ją mam od jesieni. To jedna z tych, która się zastanawiała, czy rosnąc Ale widziałam wczoraj, że puszcza...
Z decyzją o wywaleniu mielonek się wstrzymaj, jeszcze mogą zrobić się ładne. U mnie erotic examper wyglądał jak dziczka, dopiero po kilku dniach pokazał prawdziwe oblicze
Anda 12:32, 24 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Jak kto ładniejszy to wszystko na niego - jak mawia moja koleżanka .

No to luz, nie mam się czego obawiać
ryska 14:17, 24 kwi 2016

Uwielbiam Twoje zdjęcia. Cofnęłam się trochę i zobaczyłam, że masz też dubeltowe fioletowe. Ciekawe jak się zwą.
Te Negrity też piękne i zapach w gratisie
Anda 16:07, 24 kwi 2016

07_Rene napisał(a)

Ja tez ją mam od jesieni. To jedna z tych, która się zastanawiała, czy rosnąc Ale widziałam wczoraj, że puszcza...
Z decyzją o wywaleniu mielonek się wstrzymaj, jeszcze mogą zrobić się ładne. U mnie erotic examper wyglądał jak dziczka, dopiero po kilku dniach pokazał prawdziwe oblicze

Post mi zniknął... Deja vu mam, bo już Ci odpisywałam...

Mielonek na razie nie wyrzucę
Jude pewnie zajęta była puszczaniem nowych korzeni. Teraz już pójdzie w górę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies