Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Warmia 20:00, 25 kwi 2016

Ewcia, też mam tulipka w kolorze mielonki Jeden jedyny taki cudaczek.
margaretka3 20:11, 25 kwi 2016

Ewuś, siewki widziałam, ładnie rosną. Czy u Ciebie też tak zimno?? Bo ja tu czytam o jakiejś zimie w Niemczech??
Patyczki mają się dobrze, LO tylko jeden patyczek został, dwa szczerniało, ale ten jeden rokuje bardzo
A z nasionek mam jedną szałwię
Basilikum 20:15, 25 kwi 2016

zima u mnie jest sniegiem sypie, wstawilam fotki u mnie na watku. Jutro rekawiczki potrzebuje, bo zmarzlam w lapki strasznie.
Byle do Maja potem bedzie lepiej i cieplej
Anda 20:19, 25 kwi 2016

Warmia napisał(a)
Ewcia, też mam tulipka w kolorze mielonki Jeden jedyny taki cudaczek.

Juz widziałam Nie jestem sama
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:26, 25 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Ewuś, siewki widziałam, ładnie rosną. Czy u Ciebie też tak zimno?? Bo ja tu czytam o jakiejś zimie w Niemczech??
Patyczki mają się dobrze, LO tylko jeden patyczek został, dwa szczerniało, ale ten jeden rokuje bardzo
A z nasionek mam jedną szałwię

Gosiu, Izo - U nas też zimno. Pada śnieg z deszczem i grad popaduje czasem. Bardzo kiepska pogoda. Wyjęłam cieplejszą kurtkę.
Gosiu, to chociaż jedna LO daje radę. To super. W przyszłym roku tez Ci mogę coś wysłać. Z nasionek masz tylko tą szałwię? Reszta nic?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 22:25, 25 kwi 2016

Ewa foty piękne, wiosna w pełni i potworek mi się podoba
AnnaCh 22:51, 25 kwi 2016

Ja mam całą rzeczkę mielonkową Ale mi się podoba
Anda 09:15, 26 kwi 2016

Kamila, Ania, ciesze sie, ze sie Wam podoba Ja sie jakos nie moge do niego przekonac, a pozostale zamkniete, bo zimno i nie moge zobaczyc, czy wszystkie takie beda.
margaretka3 09:24, 26 kwi 2016

Anda napisał(a)

Gosiu, Izo - U nas też zimno. Pada śnieg z deszczem i grad popaduje czasem. Bardzo kiepska pogoda. Wyjęłam cieplejszą kurtkę.
Gosiu, to chociaż jedna LO daje radę. To super. W przyszłym roku tez Ci mogę coś wysłać. Z nasionek masz tylko tą szałwię? Reszta nic?

Lwię paszczę wysieje od razu na rabatkę, drakiew nie zechciała skiełkować. Tak z ciekawości, zastanawiam się, czy ta odmiana w ogóle zawiązuje nasiona, bo w środku nie mogłam się doszukać nasionek, poobserwuj, czy się coś wysiało pod kępką
Czy ja Ci dawałam nasiona drakwi białej? Moja chyba przeżyła zimę, więc może to jednak bylinowa a nie jednoroczna-)
Anda 09:39, 26 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)

Lwię paszczę wysieje od razu na rabatkę, drakiew nie zechciała skiełkować. Tak z ciekawości, zastanawiam się, czy ta odmiana w ogóle zawiązuje nasiona, bo w środku nie mogłam się doszukać nasionek, poobserwuj, czy się coś wysiało pod kępką
Czy ja Ci dawałam nasiona drakwi białej? Moja chyba przeżyła zimę, więc może to jednak bylinowa a nie jednoroczna-)

Mam nadzieje, ze chociaz lwie paszcze nie zawioda. Pod driakwia nic nie ma, nawet chwastow U mnie najbardziej sieje sie ciemiernik
Tak w ogole mam wrazenie, ze wiele nowych odmian hybrydowych jest sterylna.

Driakwi mi nie dawalas
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies