Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 16:10, 24 kwi 2016

ryska napisał(a)
Uwielbiam Twoje zdjęcia. Cofnęłam się trochę i zobaczyłam, że masz też dubeltowe fioletowe. Ciekawe jak się zwą.
Te Negrity też piękne i zapach w gratisie

Dziękuję Reniu, bardzo mnie to cieszy
Te dubeltowe widziałam chyba u RRR i myślę, że to Blue Diamond. U mnie zaczynają kwitnąć w kwietniu, a nie w maju.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Lukasz2013 17:36, 24 kwi 2016

Witaj. Ogród bardzo ładny. Zaznaczam wątek. Będę inwigilował
Jana 21:13, 24 kwi 2016

pozachwycałam się fotkami, jak zawsze...nie widziałam jeszcze takiego tulipana by miał obrzeże liści białe
AsiaK_Z 06:13, 25 kwi 2016

Jana napisał(a)
pozachwycałam się fotkami, jak zawsze...nie widziałam jeszcze takiego tulipana by miał obrzeże liści białe

No właśnie, bardzo ciekawie wygląda
Porównianie koloru do mielonki.... dobreeeeeee mi się podoba
Ewa skutecznie zarażasz różyczką Do mnie "wirus" być moze doleci w przyszłym sezonie, albo jeszcze w tym
Miłego dnia
katel 07:34, 25 kwi 2016

Potwoerdzam, że zarażasz różyczką ja się nie zaszczepiłam no i też już mam .
Agania 08:06, 25 kwi 2016

Potworek się rozwinął i cudowny kolorek dostał, ja mam takie potworki w dwóch kolorach, ale jeszcze czekam, są w pąkach
laurowisnia 09:55, 25 kwi 2016

Musiałam sprawdzić o czym tak piszecie, mam dwa podobne pulpeciki, choć inny typ.
Nowy nabytek jest jedną z moich ulubionych różyczek, a mam ją od roku tylko.
makkasia 10:21, 25 kwi 2016

Uśmiałam się z tej mielonki wieprzowej, kompletnie bym nie wpadła na to aby tak nazwać kolor obojętnie czemu i komu robisz zdjecia wszystko wygląda idealnie
Ja jestem też za wstrzymaniem się z wyrzuceniem mielonki - jest idealna i baardzo świeża
Anda 17:03, 25 kwi 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Witaj. Ogród bardzo ładny. Zaznaczam wątek. Będę inwigilował

Witaj przystojniaku w smokingu Dziekuje i zapraszam na inwigilacje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:14, 25 kwi 2016

Jana napisał(a)

Ja tez nie Zobaczylam dopiero jak urosl

AsiaK_Z napisał(a)

No właśnie, bardzo ciekawie wygląda
Porównianie koloru do mielonki.... dobreeeeeee mi się podoba
Ewa skutecznie zarażasz różyczką Do mnie "wirus" być moze doleci w przyszłym sezonie, albo jeszcze w tym
Miłego dnia

To jedyny wirus, ktorym z checia zarazam Mam nadzieje, ze doleci juz w tym sezonie Milego tygodnia Asiu

katel napisał(a)
Potwoerdzam, że zarażasz różyczką ja się nie zaszczepiłam no i też już mam .

Super, o to chodzi Tu na forum latwo sie tym wirusem zarazic, bo to juz prawie epidemia panuje

Agania napisał(a)
Potworek się rozwinął i cudowny kolorek dostał, ja mam takie potworki w dwóch kolorach, ale jeszcze czekam, są w pąkach

No to jestem ciekawa jak Twoje beda wygladac. Ten kolorek na zywo jest naprawde taki ni przypial, ni przylatal :/

laurowisnia napisał(a)
Musiałam sprawdzić o czym tak piszecie, mam dwa podobne pulpeciki, choć inny typ.
Nowy nabytek jest jedną z moich ulubionych różyczek, a mam ją od roku tylko.

Musze zobaczyc te Twoje pulpeciki. To, ze lubisz ta roze, dobrze wrozy mojej. Ide sprawdzic, czy sa u Ciebie jakies foteczki

makkasia napisał(a)
Uśmiałam się z tej mielonki wieprzowej, kompletnie bym nie wpadła na to aby tak nazwać kolor obojętnie czemu i komu robisz zdjecia wszystko wygląda idealnie
Ja jestem też za wstrzymaniem się z wyrzuceniem mielonki - jest idealna i baardzo świeża

Kasiu, no chcialam Wam pokazac ten dziwny kolorek i masz, prawie wszytkim sie podoba i wyszlo na to, ze marudze Zatrzymam ja jeszcze i poobserwuje.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies