Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

mirkaka 15:46, 28 kwi 2016

też musiałam się cofnąć i poszukać mielonki, ale masz pomysły Mielonka na zdjęciu wygląda bardzo ładnie
Jana 17:38, 28 kwi 2016

Piękne fotki, jak zawsze z przyjemnościa oglądam
anna_t 22:29, 28 kwi 2016

Ewa Ty masz louis odier prawda? powiedz mi jak ona puszcza w pierwszym roku? z 2 baty da?
Anda 10:27, 29 kwi 2016

Kochani, odpowiem wszystkim w przyszłym tygodniu, bo dziś wyjeżdżam do Holandii
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 10:28, 29 kwi 2016

Anda napisał(a)

szczęściara - udanej podróży
Warmia 10:42, 29 kwi 2016

Anda napisał(a)

To udanego wyjazdu
08:35, 30 kwi 2016
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5315-jak-ozywic-moj-szmaragdowy-ogrod?page=962

mielonkę ci przyniosłam)))

ale jak patrze na foty ...to troche "świński rózowy" mielnka bardziej elegancko brzmi ...no i moze skojarzenia kolorowe nie zbyt na miejscu ...ale same tulipy są urocze
Anda 11:54, 01 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Cofnęłam się poszukać mielonki
Znalazłam cudne fotki, u Ciebie Ewa nawet tulipany do zdjęcia na baczność stoją. Kocimiętka kwitnąca, moja przez kotka wytarzana ...

Iwonko, mielonka u innych jakoś ładniej kwitnie. Ten jeden tulipan u mnie na razie ma nieciekawy kolor. Mam nadzieje, że kolejne będą lepsze
Kocimiętka jakoś nie przyciąga kotów, a parę się ich tu kręci po okolicy. Mam szczęście
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:58, 01 maj 2016

mira napisał(a)

Jak nic zobacz robię fotki na kolanach szukam świata a jak bajzlownie pokaże to jest to hehe żale to przeciez serce ogrodu conie?
Pokazuj

babka napisał(a)
Ewa chwal się, czekamy

Mysza napisał(a)
To i ja poczekam

07_Rene napisał(a)
Tak sie wieści rozchodzą.... nic nie umknie

Pszczelarnia napisał(a)
Obiegiem biegiem się rozchodzą.

Dziewczyny, zrobiłam fotkę komórą specjalnie dla Was, ale nie chce mi się zgrać z komórki na kompa. Muszę poczekać, aż mój osobisty specjalista się tym zajmie Myślę, że dziś wieczorem coś uda mi się wstawić

Anda 11:59, 01 maj 2016

Milka napisał(a)

Pieknie pokazane

Dziękuję, staram się to trochę ogrodu co mam pokazać jak najlepiej

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies