Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

jazzy 17:27, 01 maj 2016

Anda napisał(a)

O kurcze, ale miejsce! Super!
Anda 17:30, 01 maj 2016

Trochę za wcześnie byłam w tym ogrodzie. Myśle, ze najlepszym terminem byłaby połowa czerwca. Inspiracji tam można naprawdę mnóstwo nazbierać Dla każdego znajdzie sie coś miłego
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
rozark 18:39, 01 maj 2016

lubię takie nastrojowe wycieczki
18:59, 01 maj 2016
a ile godz tam musisz jechać? ...ale pojechałabym i w czerwcu i w lipcu i w sierpniu ..i we wrześniu też ))) fot za mało ...zdecydowanie za mało)mam cała liste holenderskich ogrodów do oglądania...jakąś spontaniczna wycieczke pasuje zaplanować ...choć teraz o tym nie mysle moze w lecie pomyślę?

mój nr 1 na liscie https://picasaweb.google.com/flippie39/SarinaMeijer

a tu pozostałe https://picasaweb.google.com/flippie39...musze tylko jeszcze zrobić spis gdzie w jakich terminach przyjmują zwiedzaczy no i mape lokalizacji ...wiadomo ze wszystkich zobaczyc nie ma szans ale kilka?

a moze ty juz gdzies w któryms byłaś?

Anda 19:09, 01 maj 2016

rozark napisał(a)
lubię takie nastrojowe wycieczki

Ja właśnie też
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:14, 01 maj 2016

eee_taam napisał(a)
a ile godz tam musisz jechać? ...ale pojechałabym i w czerwcu i w lipcu i w sierpniu ..i we wrześniu też ))) fot za mało ...zdecydowanie za mało)mam cała liste holenderskich ogrodów do oglądania...jakąś spontaniczna wycieczke pasuje zaplanować ...choć teraz o tym nie mysle moze w lecie pomyślę?

mój nr 1 na liscie https://picasaweb.google.com/flippie39/SarinaMeijer

a tu pozostałe https://picasaweb.google.com/flippie39...musze tylko jeszcze zrobić spis gdzie w jakich terminach przyjmują zwiedzaczy no i mape lokalizacji ...wiadomo ze wszystkich zobaczyc nie ma szans ale kilka?

a moze ty juz gdzies w któryms byłaś?

No ode mnie to jechaliśmy tak dwie godziny. Tez pojechalabym jeszcze i w czerwcu i w lipcu i nawet w sierpniu, ale rodzinka juz ma dość na ten rok. To może mnie weźmiesz jak sie wybierzesz? Mogę służyć za tłumacza (wielu Holendrow mówi po niemiecku) i do benzyny sie dołożę
W innych holenderskich ogrodach jeszcze nie byłam niestety. Do Oudolfa ogrodu tez chyba można wejść pozwiedzać...
W tym ogrodzie byliśmy pare godzin a i tak wszystkiego nie zobaczyłam. Mało fotek bo byłam zajęta oglądaniem
Jana 19:17, 01 maj 2016

Bardzo klimatyczne miejsce bajzlownik też świetny
amelia_b 19:22, 01 maj 2016

Ewciu super miejsca pokazujesz Macham i buziaki przesyłam
Anda 19:27, 01 maj 2016

Jana napisał(a)
Bardzo klimatyczne miejsce bajzlownik też świetny

Jana, dzięki Bajzlownik musi trochę patyny nabrać
Anda 19:28, 01 maj 2016

amelia_b napisał(a)
Ewciu super miejsca pokazujesz Macham i buziaki przesyłam

Ameli, dzięki Wreszcie sie gdzies wybrałam i fajny ogród zobaczyłam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies