Trochę za wcześnie byłam w tym ogrodzie. Myśle, ze najlepszym terminem byłaby połowa czerwca. Inspiracji tam można naprawdę mnóstwo nazbierać Dla każdego znajdzie sie coś miłego
a ile godz tam musisz jechać? ...ale pojechałabym i w czerwcu i w lipcu i w sierpniu ..i we wrześniu też ))) fot za mało ...zdecydowanie za mało)mam cała liste holenderskich ogrodów do oglądania...jakąś spontaniczna wycieczke pasuje zaplanować ...choć teraz o tym nie mysle moze w lecie pomyślę?
a tu pozostałe https://picasaweb.google.com/flippie39...musze tylko jeszcze zrobić spis gdzie w jakich terminach przyjmują zwiedzaczy no i mape lokalizacji ...wiadomo ze wszystkich zobaczyc nie ma szans ale kilka?
No ode mnie to jechaliśmy tak dwie godziny. Tez pojechalabym jeszcze i w czerwcu i w lipcu i nawet w sierpniu, ale rodzinka juz ma dość na ten rok. To może mnie weźmiesz jak sie wybierzesz? Mogę służyć za tłumacza (wielu Holendrow mówi po niemiecku) i do benzyny sie dołożę
W innych holenderskich ogrodach jeszcze nie byłam niestety. Do Oudolfa ogrodu tez chyba można wejść pozwiedzać...
W tym ogrodzie byliśmy pare godzin a i tak wszystkiego nie zobaczyłam. Mało fotek bo byłam zajęta oglądaniem