Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Basilikum 22:06, 03 cze 2016

Ojej Ewa u Ciebie tez podlewa
u nas juz, miej pada ale co szkod narobilo to juz zostanie
07_Rene 07:36, 05 cze 2016

Juzia napisał(a)
Tę tojeść to chyba Madżen ma. Popytajcie gdzie kupiła

Dzięki, ale nie będę jej szukać. Jak kiedyś spotkam to będę już wiedziała co to za roślina i może kupię Szukam ostatnio roślin w jaśnie w takim buraczkowym kolorze.

Ewo, co tam u Ciebie? Nadal pada?

Jana 17:55, 05 cze 2016

Pozachwycałam się fotkami, masz pięknie...super wygladają skrzynie
Anda 18:09, 05 cze 2016

07_Rene napisał(a)

Dzięki, ale nie będę jej szukać. Jak kiedyś spotkam to będę już wiedziała co to za roślina i może kupię Szukam ostatnio roślin w jaśnie w takim buraczkowym kolorze.

Ewo, co tam u Ciebie? Nadal pada?

Reniu, w buraczkowym kolorze piękne jest Allium atropurpureum. Pokazywałam na fotkach. Taki nie do końca okrągły czosnek, który późno startuje, a kolor ma właśnie śliczny buraczkowy
U mnie dziś pierwszy dzien bez deszczu do tej pory Jutro czeka mnie koszenie trawnika. Urósł przez tydzień niesamowicie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:11, 05 cze 2016

Jana napisał(a)
Pozachwycałam się fotkami, masz pięknie...super wygladają skrzynie

Dzięki bardzo Ze skrzyni muszę zdjąć siatkę,bo roślinki rosną i juz trochę przeszkadza. Juz sie nie mogę doczekać pierwszych kalarepek
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:14, 05 cze 2016

Basilikum napisał(a)
Ojej Ewa u Ciebie tez podlewa
u nas juz, miej pada ale co szkod narobilo to juz zostanie

Iza, u nas wczoraj było bardzo źle. Niedleko nas zalało pare wiosek. Moj M pojechał pomagać koledze. Bad Godesberg też zalało. Tu są fotki w artykule http://www.general-anzeiger-bonn.de/bonn/bad-godesberg/Br%C3%BCcke-in-Arzdorf-eingest%C3%BCrzt-article3272112.html
Sylvana 18:15, 05 cze 2016

Nadrobiłam trochę...ale chyba nie wszystko.
Fotki jak zwykle śliczne...nie ujmując absolutnie nic fotografowi...bo wiadomo, że jesteś mistrzynią....mając tak śliczne rośliny - zdjęcia też cudnie wychodzą

Skrzynia bardzo elegancka...nie to co moje poziomki w łezce z otoczaków...aż mi wstyd

Jak pogoda....bo pisałaś ostatnio, że leje?
Życzę słoneczka i ciepełka dla Ciebie i ogrodu

Edit: pisałyśmy w tym samym czasie.
O pogodzie doczytałam i współczuję.
Trzymajcie się
Basilikum 18:19, 05 cze 2016

oj straszne to
albo susza albo powodz. Wojny nam nie trzeba.

Moja kalarepka juz gotowa do jedzenia posadzilam dwie kolejne
Anda 18:23, 05 cze 2016

Basilikum napisał(a)
oj straszne to
albo susza albo powodz. Wojny nam nie trzeba.

Moja kalarepka juz gotowa do jedzenia posadzilam dwie kolejne

Twoja już gotowa? A kiedy sialaś? Pewnie w lutym? Ja ją siałam dopiero początkiem kwietnia, to jeszcze trochę poczekam.
Anda 18:25, 05 cze 2016

Sylvana napisał(a)
Nadrobiłam trochę...ale chyba nie wszystko.
Fotki jak zwykle śliczne...nie ujmując absolutnie nic fotografowi...bo wiadomo, że jesteś mistrzynią....mając tak śliczne rośliny - zdjęcia też cudnie wychodzą

Skrzynia bardzo elegancka...nie to co moje poziomki w łezce z otoczaków...aż mi wstyd

Jak pogoda....bo pisałaś ostatnio, że leje?
Życzę słoneczka i ciepełka dla Ciebie i ogrodu

Edit: pisałyśmy w tym samym czasie.
O pogodzie doczytałam i współczuję.
Trzymajcie się

Dziękuje Sylwio, i za pochwały i za wyrazy współczucia. Dziś juz nie padało wiec powinno być powoli lepiej. Jak ja sie cieszę, że mieszkam na wzniesieniu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies