Anda
15:57, 24 cze 2016

Pomocy potrzebuje
Jakoś strasznie wkurzają mnie moje weigelie. W zeszłym roku jedną wyeksmitowałam do Bawarii
Na jej miejsce posadziłam bez czarny Black Beauty. Teraz (pewnie jesienią bardziej) chcę eksmitować drugą. Na jej miejsce potrzebuję coś podobnego do świdośliwy, kolumnowego, najlepiej o jasnych liściach, ale nie żółtych. Myślałam o ligustrze lub o jakimś dereniu z jasnymi liściami - tylko czy one nie będą za szerokie? Miejsca jest góra 1,50 m. Wysokość najlepiej ok. 2m. Chcę się trochę zasłonić przed sąsiadami, ale nie zabierać zbyt dużo miejsca bylinom 

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken