Anda
13:10, 26 cze 2016

Ewik, jak tam? Padało już u Ciebie? Od dzisiaj ochłodzenie miało przyjść do PL.
Gruszka, PL przeniosła się już w zeszłym roku do strefy podzwrotnikowej
Albo może strefa podzwrotnikowa do PL ? U mnie pora deszczowa 
Warmia, no weź
A jak tam kurs? Podoba Ci się?
Babka, czosnki i piwonie już obcięte. Fotki były z zeszłego tygodnia. Mieszaj gnojówkę bo przy upałach pleśń wejść może. U mnie dzisiaj wreszcie ładnie
Słońca trochę, chmur trochę, lekki wiatr, nie pada wreszcie 
Jana, to moj letni avatarek
Może masz driakiew kaukaską, ona należy do wyższych. Ja mam gołębią, ta jest niska.
Madzenka, pokażę niedługo
Będzie też parę drastycznych widoków pogniłych po deszczu pąków róż. Miesiąc opadów wykańcza rośliny podobnie jak miesiąc upałów. Ekstremalna pogoda w tym roku.
Gruszka, PL przeniosła się już w zeszłym roku do strefy podzwrotnikowej

Warmia, no weź

Babka, czosnki i piwonie już obcięte. Fotki były z zeszłego tygodnia. Mieszaj gnojówkę bo przy upałach pleśń wejść może. U mnie dzisiaj wreszcie ładnie

Jana, to moj letni avatarek

Madzenka, pokażę niedługo

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken