Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Ewik 16:03, 11 lip 2016

Foty cudniaste.moja bardziej knautie przypomina nawet kolor, ale bordowa jest cudna ,szukam właśnie coś takiego.masz ją z nasion czy sadzonki ?
rozark 21:31, 11 lip 2016

zagladam, zdjęcia podziwiam, obecny awaterak chyba rekord czosowy pobił, pozdrowienia zostawiam
Kasiek 21:37, 11 lip 2016

Ewus znasz moze roze Rosanna? Od dzisiaj mam dwie, zabraly mi miejsce na Uetersenke
Kawa 08:02, 12 lip 2016

macham
jakaś taka zabiegana jestem
jolanka 08:56, 12 lip 2016

Ewa, kupiłam w Końskowoli fajne różyczki będę musiała znaleźć dla nich miejsce i towarzystwo kiedy uporam sie z ogrodem po wczorajszej ulewie. Widziałas juz zdjęcia z wystawy róż ? Co myslisz ?
Katkak 14:28, 12 lip 2016

Ewuniu róża Emillien G. jest znowu przez Ciebie na liście moich chciejstw. Powiem Ci, że jestem jednak pieprznięta , nie bardzo mam gdzie, ale jak ładne to powstrzymać się nie mogę. Miałam ostatnio kupić jedną różę przed te tuje, a kupiłam 3, bo śliczne. Teraz kolejne na liście chciejstw, bo Summer Song oczywiście nie skreślona. Chęć mam jeszcze na Cubana, sztuk najlepiej ze 3 i Nostalgia u Małej Mi tak na mnie smutno spogląda . Kochana zerknij do mnie na ostatnią stronę, bo ten kłosowiec com go se wyhodowała zamierza kwitnąć. I taka wątpliwość mnie ogarnęła czy to na pewno on, bo może ja do chwasta się szczerzę .
Anda 17:18, 12 lip 2016

Ewa777 napisał(a)

Nie wiem, czy widziałam u nas takie cudowności

Ewuś Na pewno gdzieś je w PL można kupić, bo już u paru osób je widziałam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:20, 12 lip 2016

gobasia napisał(a)

w takim ,że sie nie pokłada i nie rozłazi po rabacie

Obie sie trochę pochylają ale nie pokładają na rabacie Driakiew mi sie nic a nic nie wysiała. A knautię mam od wiosny, więc nie wiem, czy sie wysiewa, zobaczymy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:21, 12 lip 2016

eee_taam napisał(a)

no własnie ! kusi nas potwornie

Ando ...pokaż proszę całe krzaczki Kanuti - wydaje mi sie ze ta bordowa rosnie w Goczałkowicach zaraz przy wejsciu do wiejskiego ogrodu ...ale pewności nie mam

Zrobię fotki, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Teraz strasznie nieczasowa jestem
Anda 17:29, 12 lip 2016

Rench napisał(a)

Daleko musiałam się pocofać,ale warto było

Twoje artystyczne ujęcia kwiatów są piękne,ale ten warzywnik...

Co to za kłosy trawy z Brotherem?

Pokaż jeszcze zdjęcia,nie skąp

Reniu, podziwiam, że chciało Ci się tyle cofać, dziękuje

Z Brother Cadfael rośnie sobie Stipa capillata. Zobaczymy, czy przezimuje

Na razie będę skąpić fotek, bo w niedoczasie jestem. W przyszłym tygodniu będzie już lepiej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies