Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 11:46, 08 lip 2016

Zana napisał(a)
Wróćiłam, udelektowałam się. Cudne Twoje foty i kompozycje na nich, nie umiałabym wybrać do zacytowania

Anula dzięki, u Ciebie też mi trudno wybrać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 20:12, 08 lip 2016

Anda napisał(a)

Co do Queen to czytałam takie średnie opinie o niej, że słabo powtarza, choruje. To już lepiej Gebrueder Grimm. Jest zdrowszy. Zapachem obie nie dorastają do pięt Summer Song Dorównuje jej za to Emilien Guilliot
https://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=43934&tab=1

A dlaczego zastanawiasz sie nad inna różą niż Summer?

Bo Summer będzie jesienią, a ja chcę juz .
Kasya 20:14, 08 lip 2016

Katkak napisał(a)

Monika76 20:22, 08 lip 2016

Anda piękny masz ogród i rabaty całkiem w moim klimacie. kolekcja róż wspaniała, do tego pięknie rosną. Będę zaglądać z przyjemnością.
21:03, 08 lip 2016
Makao_J napisał(a)
Ewa dokupiłam 4 róże : Biedermeire, Aphrodite, History i J.W.Goethe Rose. Masz którąś?

a co chcesz wiedziec?

mam Aphrodite od wrzesnia - słabo idzie słabo kwitnie ...ale to pierwsze kwiaty u mnie ...nusze poczekać i Goethe drugi sezon ...różne opinie są o nim ..u mnie poprawny jest...pokrój sztywny kolor piękny kwiat duzy ...innych wkurza słabo rosnie. obie nie choruja u mnie w tym roku ...bo mam wszystkie plagi rózane przoduje burgundy Iceberg, HeidiKlum i Elegantynie. pryskałam juz na plagi i chyba znowu musze chemia podziałać ...bo najchetniej bym je przy ziemi scieła
21:07, 08 lip 2016
Katkak napisał(a)

ja tam bym poczekała lepiej miec jedna NAJ niz 10 byle było cos

sama nie robie frontu i bede czekac na jesienne golaski. a tez jestem z tych tupiących .... "teraz-zaraz-natychmiast"! ...ćwiczę samodyscypilinę

Katkak 22:12, 08 lip 2016

eee_taam napisał(a)

ja tam bym poczekała lepiej miec jedna NAJ niz 10 byle było cos

sama nie robie frontu i bede czekac na jesienne golaski. a tez jestem z tych tupiących .... "teraz-zaraz-natychmiast"! ...ćwiczę samodyscypilinę

Justyś, ale one wszystkie NAJ. A resztę NAJ zamówię jesienią . Moja samodyscyplina w lesie .
Anda 16:19, 09 lip 2016

Monika76 napisał(a)
Anda piękny masz ogród i rabaty całkiem w moim klimacie. kolekcja róż wspaniała, do tego pięknie rosną. Będę zaglądać z przyjemnością.

Witaj Moniko Cieszę, się, że Ci się u mnie podoba. Muszę koniecznie zobaczyć, jak wyglada Twój angielski ogród Zapraszam jak często zechcesz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 22:21, 09 lip 2016

Daję znać, że jestem u Ciebie codziennie. Niestety mało czasu na pisanie. Kurs skończyłam i idę na drugi stopień. Pozdrawiam i ściskam mocno.
babka 00:01, 10 lip 2016

Wpadłam na 500 Buziak