Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 21:31, 17 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Obejrzałam piękną wizytówkę
Pozdrawiam Ewo

Dzięki Aniu Pozdrawiam również
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:35, 17 lis 2016

ryska napisał(a)
Piękna wizytówka jak katalog lub album.
Cewe książka to byłoby coś

O, Cewe też już w PL Dziękuję Raz dla mamy zrobiłam album (ale nie w Cewe) bo niestety rzadko bywa w moim ogrodzie. Muszę przyznać, że nie lubię książek Cewe, ich jakość pozostawia niestety wiele do życzenia.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:38, 17 lis 2016

Warmia napisał(a)
Ewcia, wizytówka to ogromne zaskoczenie. Jest niesamowita. Super, że można teraz zobaczyć Twoje cudowne zdjęcia, Twojego cudownego ogrodu w pigułce. Pozdrawiam cieplutko

Marti, cieszę się bardzo, że się podoba. Lubię oglądać wizytówki innych, nie lubię szukać zdjęć po wątkach, dlatego pomyślałam, że taka pigułka rownież mnie się przyda
Anda 21:44, 17 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Ewa super, widziałam dodane zdjęcia - no teraz to mi się wizytówka podoba bardzo, bardzo, bardzo
Ale przyznasz, że dobrze znam zdjęcia, które pokazujesz, nie spodziewałaś się, że tyle ich mam zapisanych?

Zdjęcie SS, które wkleiłam to właśnie były Twoje trochę szersze kadry, bardzo byłam zdziwiona, że tego zdjęcia nie dałaś.

Mirelko, jestem bardzo mile zaskoczona, że tak dobrze znasz moje fotki Nie chciałam w ogóle pokazywać przedogródka, ale tą jedną fotkę SS dzięki Tobie jednak wstawiłam Cieszę się, że teraz się Tobie podoba Ściskam
Warmia 21:44, 17 lis 2016

Anda napisał(a)

Marti, cieszę się bardzo, że się podoba. Lubię oglądać wizytówki innych, nie lubię szukać zdjęć po wątkach, dlatego pomyślałam, że taka pigułka rownież mnie się przyda

Tobie i wszystkim zaglądającym. Piękne ogrody powinny mieć wizytówki
ryska 21:45, 17 lis 2016

Anda napisał(a)

O, Cewe też już w PL Dziękuję Raz dla mamy zrobiłam album (ale nie w Cewe) bo niestety rzadko bywa w moim ogrodzie. Muszę przyznać, że nie lubię książek Cewe, ich jakość pozostawia niestety wiele do życzenia.

Wiem, że zdjęcia w cewe tracą na jakości tym bardziej Ty patrzysz okiem profesjonalisty. Natomiast jako prezent urodzinowy czy ostatnio robiłam z szalonych poprawin kuzyna sprawdza się doskonale.
Taka tendencja jest teraz - zrobić 1000 zdjęć np. z wakacji i zapomnieć.
Oj wolałam klisze ale taka książka też sprawia mi radość
Mamusia pewnie była zachwycona?
Anda 21:51, 17 lis 2016

mira napisał(a)
Widziałam Twoją wizytówkę, pokazuje raj, uroczy raj, będę tam wracać srylion razy nacieszyć oczy lekkością i żeby się nacieszyć kolorem i kompozycją.
I wizytówka piękna, fotki no i przede wszystkim ogród.

pozdrawiam

Miro, bardzo się cieszę, tym bardziej, że Ty już takie piękne ogrody widziałaś i że sama masz ogród po prostu cudowny Pozdrawiam również
Basilikum 21:51, 17 lis 2016

niczego innego sie nie spodziewalam po wizytowce i ciesze sie, ze wreszcie sie doczekalysmy
piekna jest
Anda 21:54, 17 lis 2016

ryska napisał(a)

Wiem, że zdjęcia w cewe tracą na jakości tym bardziej Ty patrzysz okiem profesjonalisty. Natomiast jako prezent urodzinowy czy ostatnio robiłam z szalonych poprawin kuzyna sprawdza się doskonale.
Taka tendencja jest teraz - zrobić 1000 zdjęć np. z wakacji i zapomnieć.
Oj wolałam klisze ale taka książka też sprawia mi radość
Mamusia pewnie była zachwycona?

Moja mama ma inny gust niż ja, niestety, nie lubi moich fotek.

Mam tutaj taką fajną firmę, która robi ładne książki, dobrej jakości. Na snapshoty Cewe może być, choć ja ich po prostu za tą jakość nie cierpię.
Anda 21:56, 17 lis 2016

Basilikum napisał(a)
niczego innego sie nie spodziewalam po wizytowce i ciesze sie, ze wreszcie sie doczekalysmy
piekna jest

Iza, buziak dla Ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies