Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 10:15, 18 lis 2016

eee_taam napisał(a)
o gustach czytam ...śmieszna sprawa ...ale o może i lepiej że nie masz jej gustu ...nigdy byśmy tak ładnych i subelnych fot nie obejrzeli

Justi, Dziękuję Ci
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:17, 18 lis 2016

Rytla napisał(a)
rób swoje!

a ja będę po cichu i na boku kibicować wizytówka urokliwa!

Tak zamierzam, dziękuję Za kibicowanie też i jak znajdziesz chwilkę, to możesz też i głośniej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:20, 18 lis 2016

Sylvana napisał(a)
Obejrzałam wizytówkę - piękna.
Teraz będziesz miała pewnie więcej nowych gości bo jest bardzo kusząca
Nie przejmuj się krytyką (chociaż wiem, że ze strony bliskich boli najbardziej), ja uważam Twoje zdjęcia za jedne z najlepszych na O. i myślę, że to nie jest tylko moje zdanie...trzymaj się

Syla, masz rację, bliscy potrafią najbardziej zdołować. Ale już się przyzwyczaiłam i trochę grubej skóry wytworzyłam
Dziękuję
Anda 10:22, 18 lis 2016

abiko napisał(a)
Wizytówka super. A widzisz ty pływać a ja marzę ciągle aby nauczyć się dobrze fotografować

Tobie to już całkiem dobrze wychodzi, chryzantemy na schodach były pięknie pokazane
abiko 10:33, 18 lis 2016

Hmm no długa droga przede mną jeszcze. Ja wolę robić zdjęcia roślinom niż ludziom i szersze kadry u mnie są beznadziejne, ale też za nimi nie przepadam. Jak mi dysk trafi z tymi tysiącami ujęć róż itp z mojego ogrodu się zapłaczę ale mam backup
Anda 10:41, 18 lis 2016

abiko napisał(a)
Hmm no długa droga przede mną jeszcze. Ja wolę robić zdjęcia roślinom niż ludziom i szersze kadry u mnie są beznadziejne, ale też za nimi nie przepadam. Jak mi dysk trafi z tymi tysiącami ujęć róż itp z mojego ogrodu się zapłaczę ale mam backup

No, jak masz backup to jest dobrze A im więcej będziesz fotografować, tym lepsze fotki będziesz robić. Po pierwszym milionie już będzie dobrze Też wolę robić zdjęcia roślinom, przynajmniej nie marudzą
lojalna_ 10:51, 18 lis 2016

Wizytówkę obejrzałam dla mnie stanowczo za krótka )) jak bedziesz dokładała fotki to nie żałuj nam ilosci )

Talent posiadasz bezsprzecznie. Piekne zdjecia . Ogrod tez cudowny jest co fotografować )))
Anda 11:04, 18 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Wizytówkę obejrzałam dla mnie stanowczo za krótka )) jak bedziesz dokładała fotki to nie żałuj nam ilosci )

Talent posiadasz bezsprzecznie. Piekne zdjecia . Ogrod tez cudowny jest co fotografować )))

Jolu, ale ja limit już i tak przekroczyłam. Tylko ten limit mnie ograniczył. Na początku przy wyborze miałam ich znacznie więcej. Za rok będę dokładać fotki i wtedy będzie pełniejszy obraz, mam nadzieję Cieszę się bardzo, że moje fotki Ci się podobają
kasja83 11:10, 18 lis 2016

Ando piękna wizytówka-zdjęcia bardzo wysmakowane, świetnie, że delikatnym opisem. Ciężka sprawa jak nie ma wsparcia w najbliższych-ważne, ze człowiek robi, co lubi-wiadomo, ze byłoby łatwiej, gdyby to wsparcie jednak było.
lojalna_ 11:13, 18 lis 2016

Anda napisał(a)

Jolu, ale ja limit już i tak przekroczyłam. Tylko ten limit mnie ograniczył. Na początku przy wyborze miałam ich znacznie więcej. Za rok będę dokładać fotki i wtedy będzie pełniejszy obraz, mam nadzieję Cieszę się bardzo, że moje fotki Ci się podobają

To jest jakis limit nie wiedziałam szkoda ubolewam wrecz.

Taka delikatność i profeska ) miło poogladac ))))