Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 12:37, 25 lis 2016

Makao_J napisał(a)
Dopiero wyczaiłam że wizytówkę zaczęłaś robić. Zapowiada się obłędnie. Gratuluję

Nawet już ją skończyłam Tylko co sezon będę ją uaktualniać

kasja83 napisał(a)

Wizytówki to spoko pomysł-ale jak się ma już co pokazać. Fotki zawsze najlepiej pokazują klimat ogrodu-ja lubię jak ktoś wrzuca fotki od czasu do czasu-nawet dla odświeżenia jak dana rabata wygląda.

Myślę że we wizytówce można pokazać też budowę, początki. Wtedy można dopisać, że ogród w budowie. Edytować można chyba zawsze.

mirkaka napisał(a)
Jak ja czytam instrukcje lustrzanki to nic z tego nie rozumiem. Przydałby się taki szybki kurs, bardzo prosty, kilka trików na zdjęcia
Może kiedyś na jakimś spotkaniu Ewa nas podszkoli

lojalna_ napisał(a)

To ja sie tez na to spotkanie wybiorę )))).

Mirko, Jolciu, bardzo chętnie Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś na jakieś spotkanie przyjechać Chyba, że Wy przyjedziecie tutaj albo zorganizujemy spotkanie w Holandii

gobasia napisał(a)

wiesz! ja też często przeglądam wizytówki ogrodów... sledzę na bieżąco wszystkie nowe i edytowane

I bardziej lubię szersze ujęcia rabat niż portrety roślin...

Ja też takie lubię. Ja mam tak wąski ogród że już szerzej się nie da

katel napisał(a)
Piękna wizytówka ale też odczuwam niedosyt ilościowy , nie miałam pojęcia o limicie ale tak sobie myślę że przy takich cudnych fotkach to można by ten limit trochę naciągnąć

Naciągnęłam już A fotki będę uaktualniać co sezon

mira napisał(a)

Nie miej na ładne zawsze jest przyzwolenie.

Ja o swojej myślę już od roku. Chciałam się nauczyć robić kolaż i jak ściągałam program to mój lapcio zwariował a ja się wkurzyłam, więc stale jest w planie.

Twoje róże są zachwycające piękne wybrałaś i stale je oglądam.

pozdrawiam

Miro, mam wielką nadzieję, że zrobisz niedługo wizytówkę, bo jak wiesz, uwielbiam Twój ogród i no minimum 100 zdjęć musisz w niej zamieścić Tylko nie rób proszę żadnych kolaży, bo są dla oglądającego mało czytelne, zwłaszcza w tutejszych rozmiarach. Dodawaj po prostu zdjęcia Pozdrawiam serdecznie

Milka napisał(a)
Ewo i ja chwalę wizytówkę
U mnie dekoracje wciąz te same od lata, bo rośliny żyją ale juz na świeta cos może zmienię?

Irenko, fajnie, że zaglądasz Moje donice na razie jeszcze nie zmienione, bo mi się plany pozmieniały i czasu nie było. A skoro roślinki żyją i się dobrze mają, to po co zmieniać

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:41, 25 lis 2016

AgataP napisał(a)
Ewuś, czy świdośliwa Obelisk rośnie u Ciebie?
Czy tylko widzisz ją u siebie w okolicy, masz może zdjęcia? ładnie proszę

aha przypominam się o nasionka przywrotnika jeśli masz... buziaki

Nasionka mam dla Ciebie, napiszę, jak wyślę

Obelisk mam, rośnie sobie od dwóch lat u mnie i ma bardzo smaczne owoce

2015

2016
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 16:31, 25 lis 2016

Anda napisał(a)

Nasionka mam dla Ciebie, napiszę, jak wyślę

Obelisk mam, rośnie sobie od dwóch lat u mnie i ma bardzo smaczne owoce

2015

2016

Ewo śliczne zdjęcia, już wcześniej na nią miałam chrapkę, ale ktoś napisał że owoce takie sobie i odpuściłam temat. Ale może warto do niego wrócić Muszę pomyśleć zdjęcia znowu obejrzę, piękne i truskawki w nóżkach ma, ja agrest pienny podsadziłam poziomkami

jolanka 19:14, 25 lis 2016

Mam Swidosliwę ale normalną, ta obelisk wygląda fantastycznie Nie widzialam nigdzie w sprzedaży
MirellaB 20:54, 25 lis 2016

Widzę, że podziwiania wizytówki ciąg dalszy
Basilikum 21:06, 25 lis 2016

bo jest co podziwiac
Makao_J 22:42, 25 lis 2016

Dokładnie. Jest co podziwiać.
Madzenka 07:09, 26 lis 2016

Dołączam do podziwiających
mira 17:59, 26 lis 2016

Anda napisał(a)

2016

Miałam już nie kupować plastikowych konewek ale jak widzę te kolorki to może zmienię zdanie tym bardziej że plasticzki są w różnych rozmiarach.

No i chciałam się pochwalić że dziś do moich zapisków wpisałam że do róży Sommer Song dosadzić białą lawendę albo białe lwie paszczki hehe - zgadnij gdzie wygapiłam

A to spotkanie w Holandii to gdzie? nie żebym się wybierała ale kto wie

pozdrawiam
Kasya 18:02, 26 lis 2016

jolanka napisał(a)
Mam Swidosliwę ale normalną, ta obelisk wygląda fantastycznie Nie widzialam nigdzie w sprzedaży

moja ma podobny pokroj, moze to wlasnie ta
kupilam w auchan