Nawet już ją skończyłam Tylko co sezon będę ją uaktualniać
Myślę że we wizytówce można pokazać też budowę, początki. Wtedy można dopisać, że ogród w budowie. Edytować można chyba zawsze.
Mirko, Jolciu, bardzo chętnie Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś na jakieś spotkanie przyjechać Chyba, że Wy przyjedziecie tutaj albo zorganizujemy spotkanie w Holandii
Ja też takie lubię. Ja mam tak wąski ogród że już szerzej się nie da
Naciągnęłam już A fotki będę uaktualniać co sezon
Miro, mam wielką nadzieję, że zrobisz niedługo wizytówkę, bo jak wiesz, uwielbiam Twój ogród i no minimum 100 zdjęć musisz w niej zamieścić Tylko nie rób proszę żadnych kolaży, bo są dla oglądającego mało czytelne, zwłaszcza w tutejszych rozmiarach. Dodawaj po prostu zdjęcia Pozdrawiam serdecznie
Irenko, fajnie, że zaglądasz Moje donice na razie jeszcze nie zmienione, bo mi się plany pozmieniały i czasu nie było. A skoro roślinki żyją i się dobrze mają, to po co zmieniać
Ewo śliczne zdjęcia, już wcześniej na nią miałam chrapkę, ale ktoś napisał że owoce takie sobie i odpuściłam temat. Ale może warto do niego wrócić Muszę pomyśleć zdjęcia znowu obejrzę, piękne i truskawki w nóżkach ma, ja agrest pienny podsadziłam poziomkami