Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 19:37, 20 lis 2016

Magda70 napisał(a)
ok, doczytalam, że 50 szt.
Ale toć to sama szefowa ma duuuuzo więcęj

Ale czy ja to szefowa? I tak przekroczyłam te 50 i mam wyrzuty sumienia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 19:44, 20 lis 2016

No tak. Na forum teraz dekoracje królują Ja jakoś nie mam teraz weny twórczej na coś do domu. Z Młodym pewnie będziemy bombki kwiatowe robić na prezenty dla rodziny. Może gwiazdy betlejemskie z filcu. Wcześniej z masy solnej robiliśmy łosie i aniołki. I z kartonu srebrnego aniołki. Teraz ładne dekoracje z kory brzozy widziałam w gazecie. Fajne rzeczy można razem z dzieckiem porobić.

praca mi czas zjada. chyba po 18 latach w jednej firmie czas coś zmienić bo zwariuję
kasja83 07:26, 21 lis 2016

Anda napisał(a)

Bardzo, bardzo się cieszę, że tak to odczuwasz Nawet nie wiesz, jak bardzo
Wizytówka chyba nie ma za zadanie pokazać wszystkiego. Wg mnie ona ma pokazać to, co lubisz, styl ogrodu, żeby osoba nie znająca Twojego ogrodu w ogóle, mogła go choć trochę poznać. No ale tak czy tak będę ją co sezon uzupełniać

Ale ładnie to ujęłaś-zgodziłabym się w 100%.Potem jak się rzuca okiem na fotkę to od razu można fragment ogrodu połączyć z właścicielem.
abiko 10:24, 21 lis 2016

Ewa, zdradź mi proszę jak złapać taką ostrość drugoplanową. Przesłaną kombinuję oczywiste, ale jakoś nigdy mi tak nie wyszło. Albo może masz jakiś polecany materiał do przeczytania, bo na kurs to ja niestety czasu nie znajdę
Anda 10:35, 21 lis 2016

inka74 napisał(a)
No tak. Na forum teraz dekoracje królują Ja jakoś nie mam teraz weny twórczej na coś do domu. Z Młodym pewnie będziemy bombki kwiatowe robić na prezenty dla rodziny. Może gwiazdy betlejemskie z filcu. Wcześniej z masy solnej robiliśmy łosie i aniołki. I z kartonu srebrnego aniołki. Teraz ładne dekoracje z kory brzozy widziałam w gazecie. Fajne rzeczy można razem z dzieckiem porobić.

praca mi czas zjada. chyba po 18 latach w jednej firmie czas coś zmienić bo zwariuję

Nie mam reki do dekoracji i jakos mnie nie ciagnie do ich robienia. Z corcia cos tam wytne i przykleje na szybe, ale to wszystko. Jedynie donice przed domem bede dekorowac nasadzeniami zimowymi w tym tygodniu, ale tez bardzo skromnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:37, 21 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Ale ładnie to ujęłaś-zgodziłabym się w 100%.Potem jak się rzuca okiem na fotkę to od razu można fragment ogrodu połączyć z właścicielem.

Mi brakuje wizytowek wlasnie czesto u nieznanych mi osob. Zwlaszcza gdy ich watki juz troche urosly, to trudno zdjec wyszukac. Dlatego tez zrobilam swoja
Anda 10:40, 21 lis 2016

abiko napisał(a)
Ewa, zdradź mi proszę jak złapać taką ostrość drugoplanową. Przesłaną kombinuję oczywiste, ale jakoś nigdy mi tak nie wyszło. Albo może masz jakiś polecany materiał do przeczytania, bo na kurs to ja niestety czasu nie znajdę

Aga, a masz lustrzanke? Ogolnie to trzeba jak najmocniej otworzyc przeslone, czyli ustawic mala liczbe np. f1,7, f2,8 albo f3,5. Zalezy tez od odleglosci od fotografowanego obiektu.

Szukaj ksiazek Andreasa Feiningera
abiko 10:48, 21 lis 2016

ok poszukam
Katkak 17:18, 21 lis 2016

Ewunia wizytówka świetna .
Basilikum 17:22, 21 lis 2016

Anda napisał(a)

Nie mam reki do dekoracji i jakos mnie nie ciagnie do ich robienia. Z corcia cos tam wytne i przykleje na szybe, ale to wszystko. Jedynie donice przed domem bede dekorowac nasadzeniami zimowymi w tym tygodniu, ale tez bardzo skromnie

na szybach mialam rok temu losie i gwiazdki wszystko biale