Najbardziej lubię papiery Hahnemühle. Są piekne i w dotyku i do patrzenia A solwent to farby pigmentowe używane do papierów pvc? Wiesz, polskie terminy fachowe są mi niestety obce.
U nas wichura, ale jaka. Sąsiadowi maszt przewróciło, drzewa się gną. Moje puste doniczki pospadały i mam nowe skorupy Żal mi ptaków, bo do karmnika dzisiaj raczej nie przylecą. Czy w Pl też tak mocno zmniejszyła się populacja owadów? Tutaj o 80 % jak podaje Nabu. Np. sikorki młodych wiosną nie mogą dokarmić i ponad połowa nie wylatuje z gniazda
Jak populacja innych owadów to nie zauważyłam zmniejszenia, ale os od trzech lat stanowczo mniej.
Bardzo, bardzo się cieszę, że tak to odczuwasz Nawet nie wiesz, jak bardzo
Wizytówka chyba nie ma za zadanie pokazać wszystkiego. Wg mnie ona ma pokazać to, co lubisz, styl ogrodu, żeby osoba nie znająca Twojego ogrodu w ogóle, mogła go choć trochę poznać. No ale tak czy tak będę ją co sezon uzupełniać
Szybko Ci czas zleciał Czym tak jesteś zajęta, dekoracjami świątecznymi?
Limit i tak przekroczyłam. Wiem, że większość wizytówek tego limitu się nie trzyma, ale tak jak pisałam powyżej, wg mnie wizytówka nie musi pokazywać wszystkiego. Ważne, żeby móc się zorientować w czyimś ogrodzie. Od pokazywania prawie wszystkiego jest wątek
To może ja spróbuję pływać z maską, bo właśnie z oddychaniem mam problem
Ewo, obejrzałam wizytówkę i słów mi brak... Zjawiskowy ogród, prześliczne zdjęcia, delikatne, zwiewne, cudne. Pięknie! Niby zdjęcia Twojego ogrodu znam, oglądałam, ale w takim zestawieniu robią niesamowite wrażenie.