Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 11:05, 20 lis 2016

jankosia napisał(a)

O nie nie nie, protestuję. Jak przeze mnie masz mieć dodatkową robotę to ja się wycofuję Gdzieś się po prostu pogubiłam po drodze. Już mi wyjaśniłaś Wszystko wiem

Łączę się w miłości do papieru i tęsknocie za nim. Niedawno co prawda coś tam sobie drukowałam ale solwent i to na byle jakim papierze się nie liczy- to się odbarwi zanim człowiek się obejrzy
Pozdrowienia Ewo. U nas lało wczoraj cały dzień jak z cebra- ściana deszczu po prostu- nic człowiek nie podziałał

Najbardziej lubię papiery Hahnemühle. Są piekne i w dotyku i do patrzenia A solwent to farby pigmentowe używane do papierów pvc? Wiesz, polskie terminy fachowe są mi niestety obce.

U nas wichura, ale jaka. Sąsiadowi maszt przewróciło, drzewa się gną. Moje puste doniczki pospadały i mam nowe skorupy Żal mi ptaków, bo do karmnika dzisiaj raczej nie przylecą. Czy w Pl też tak mocno zmniejszyła się populacja owadów? Tutaj o 80 % jak podaje Nabu. Np. sikorki młodych wiosną nie mogą dokarmić i ponad połowa nie wylatuje z gniazda
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
hanka_andrus 14:31, 20 lis 2016

Jak populacja innych owadów to nie zauważyłam zmniejszenia, ale os od trzech lat stanowczo mniej.
Anda 16:10, 20 lis 2016

hanka_andrus napisał(a)
Jak populacja innych owadów to nie zauważyłam zmniejszenia, ale os od trzech lat stanowczo mniej.

To chociaż jakiś plus tej degradacji środowiska
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasya 17:50, 20 lis 2016

ogladalam po nocy twoja wizytowke
to teraz przyszlam pochwalic piekne fotki
Anda 18:40, 20 lis 2016

tulucy napisał(a)

Ewa ale masz to coś w ogrodzie, klimat, który sprawia, że chce się w tym ogrodzie być. Przecież nie każdy nowoczesny czy angielski od razu będzie pozwalał na kolana... Musi mieć to coś... I Twój ogród to ma

A wizytówka zdecydowanie nie nie pokazuje wszystkiego

Bardzo, bardzo się cieszę, że tak to odczuwasz Nawet nie wiesz, jak bardzo
Wizytówka chyba nie ma za zadanie pokazać wszystkiego. Wg mnie ona ma pokazać to, co lubisz, styl ogrodu, żeby osoba nie znająca Twojego ogrodu w ogóle, mogła go choć trochę poznać. No ale tak czy tak będę ją co sezon uzupełniać

inka74 napisał(a)
A tylko chwilę mnie nie było... albo tak mi się wydawało, że to tylko chwila

Mniam, wizytówka... byłam, obejrzałam i czuję ogromny niedosyt zdjęć. Po co ten limit??? Ja protestuję. Dzięki właśnie wizytówce ogrody można obejrzeć bo wątki tak rozbudowane treściowo się stają że trudno nadążyć )))

Ja z pływaniem mam tak, że się powiedzmy unoszę na wodzie, jak mi nos zaleje to się przytapiam. Próbowałam i nie udaje mi się normalnie nauczyć pływać. Albo maska albo głowa nad wodą. Ale ze sprzętem nurkuję na 30 metrów.

Szybko Ci czas zleciał Czym tak jesteś zajęta, dekoracjami świątecznymi?

Limit i tak przekroczyłam. Wiem, że większość wizytówek tego limitu się nie trzyma, ale tak jak pisałam powyżej, wg mnie wizytówka nie musi pokazywać wszystkiego. Ważne, żeby móc się zorientować w czyimś ogrodzie. Od pokazywania prawie wszystkiego jest wątek

To może ja spróbuję pływać z maską, bo właśnie z oddychaniem mam problem
Anda 18:41, 20 lis 2016

Kasya napisał(a)
ogladalam po nocy twoja wizytowke
to teraz przyszlam pochwalic piekne fotki

Kasiu, dzięki
Napia 19:13, 20 lis 2016

Ewo, obejrzałam wizytówkę i słów mi brak... Zjawiskowy ogród, prześliczne zdjęcia, delikatne, zwiewne, cudne. Pięknie! Niby zdjęcia Twojego ogrodu znam, oglądałam, ale w takim zestawieniu robią niesamowite wrażenie.
Magda70 19:31, 20 lis 2016

Anda napisał(a)

Jolu, ale ja limit już i tak przekroczyłam. Tylko ten limit mnie ograniczył. Na początku przy wyborze miałam ich znacznie więcej. Za rok będę dokładać fotki i wtedy będzie pełniejszy obraz, mam nadzieję Cieszę się bardzo, że moje fotki Ci się podobają

jaki limit?? Z tego co się orientuję to w wizytówkach nie ma limitu. Dawaj więcej fotek
Magda70 19:35, 20 lis 2016

ok, doczytalam, że 50 szt.
Ale toć to sama szefowa ma duuuuzo więcęj
Anda 19:36, 20 lis 2016

Napia napisał(a)
Ewo, obejrzałam wizytówkę i słów mi brak... Zjawiskowy ogród, prześliczne zdjęcia, delikatne, zwiewne, cudne. Pięknie! Niby zdjęcia Twojego ogrodu znam, oglądałam, ale w takim zestawieniu robią niesamowite wrażenie.

Aga, bardzo mi miło Cieszę się że Ci się podoba
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies