Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Warmia 19:05, 04 maj 2017

Przyszłam się pochwalić. Zamówiłam summer song i odbieram ją w sobotę
Anda 21:39, 04 maj 2017

tulucy napisał(a)
Potoki z nieba płyną i u mnie dzisiaj...

U mnie weekend ma być ładny, a ja w sobotę pracuję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:40, 04 maj 2017

Warmia napisał(a)
Przyszłam się pochwalić. Zamówiłam summer song i odbieram ją w sobotę

Marti, to super Wybierz krzaczek dobrze rozgałęziony. Myślę, że będziesz zadowolona
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 21:58, 04 maj 2017

Anda napisał(a)

Marti, to super Wybierz krzaczek dobrze rozgałęziony. Myślę, że będziesz zadowolona

Na to już nie mam wpływu, bo zamawiałam w Rosarium, a odbieram pod Poznaniem. Róża będzie już na mnie czekała. Mam nadzieję, że nie będę żałować.
ryska 22:02, 04 maj 2017

Piękne zdjęcia.
Ewo pamiętasz moją różę Schneekoppe? W marcu przycięłam jej gałązki i dwie wetknęłam w ziemię do doniczki.
Wczoraj podejrzałam i mają korzonki.
W tym tempie to niedługo przerzucę się na hodowlę róż w donicach, bo w gruncie miejsca już nie ma
Jana 23:02, 04 maj 2017

fotki zjawiskowe
gosika67 23:43, 04 maj 2017

Witaj Ewka u nas cały dzień pada. Na moich różach pojawiła się mszyc, jak jest u Ciebie? Pozdrawiam.
Malgosik 08:52, 05 maj 2017

piękne zdjęcia
AgataP 09:06, 05 maj 2017

Ewcia przywrotnik mi nie kiełkuje - myślisz że on potrzebuje dłuższego czasu?? Wysieję teraz drugą partię i poczekam. Jak coś to potem w grunt dam kilka nasionek i będę obserwować.
Anda 09:07, 05 maj 2017

Warmia napisał(a)

Na to już nie mam wpływu, bo zamawiałam w Rosarium, a odbieram pod Poznaniem. Róża będzie już na mnie czekała. Mam nadzieję, że nie będę żałować.

Trzymam kciuki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies